“Jo acuso al sistema escolar”. Un vídeo viral de crítica al sistema educatiu actual

El cervell necessita emocionar-se per aprendre.
3 / octubre / 2016
“The winter is coming” i el Pot d’idees per a dies avorrits
10 / octubre / 2016

El vídeo I Just Sued the School System “Jo acuso al sistema educatiu” comença dins una típica sala de judici de les pel·lícules americanes, amb el discurs inicial de l’advocat de l’acusació contra el sistema escolar que està assegut al banc dels acusats. Els membres del tribunal i el jutge de la sala escolten atentament a l’advocat que comença amb la frase atribuïda a Albert Einstein: “Tothom és un geni. Però si jutgem a un peix per la seva capacitat de pujar a un arbre, viurà tota la vida creient que és un estúpid“.

No us perdeu aquest vídeo que critica el sistema educatiu actual mitjançant la creativitat i la paròdia de Prince Ea.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *