“Escola de mares i pares” i tallers “Crèixer en família” a Berga

Prop de 500 escoles i instituts es renovaran amb el programa Escola Nova 21
28 / setembre / 2016
El cervell necessita emocionar-se per aprendre.
3 / octubre / 2016

Berga inicia aquest octubre “Escola de mares i pares” i els tallers “Crèixer en família”. Xerrades i tallers gratuits per a tothom. Només cal inscripció prèvia.

Escola de mares i pares. Curs 2016-17.

Amb l’objectiu de millorar la tasca educadora de les famílies, l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga posa en marxa una Escola de Mares i Pares durant el curs 2016-2017, destinada a famílies amb fills d’entre 0 i 18 anys.

Entre els mesos d’octubre i maig s’oferiran tallers, xerrades, debats i sessions d’orientació un cop al mes en diferents espais de la ciutat. En aquestes sessions es tractaran temes d’interès per a les famílies com ara la salut, l’ús d’Internet i de les Xarxes Socials, el consum responsable, els trastorns d’aprenentatge, l’educació emocional i en valors, l’homofòbia, la mediació en situacions de conflicte o el sistema educatiu. Unes temàtiques que s’han escollit a partir de les necessitats recollides per part d’alguns pares i mares de la ciutat a través de les seves AMPES.

Les diferents activitats, que tenen la pretensió de donar resposta a aquestes necessitats i oferir estratègies educatives, motivació i orientació i esdevenir també un espai d’intercanvi d’experiències i dificultats que sorgeixen el dia a dia en l’educació dels seus fills, seran gratuïtes però per participar-hi cal inscriure’s prèviament. Les inscripcions estan obertes a partir d’avui mateix.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden dirigir presencialment a l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga, enviar un correu electrònic a educacio@ajberga.cat o trucar al telèfon 938214333.
El programa complert es pot consultar a: cartell_escola_de_pares__general_

Obertes les inscripcions per participar als tallers ‘Créixer en Família’
El proper dia 20 d’octubre arrencarà a Berga el cicle de tallers ‘Créixer en família’, oferts pel departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i gestionats per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga.

El programa ‘Créixer en família’ consta de sis tallers en els quals el pares i mares podran reflexionar i intercanviar experiències amb l’ajuda d’un professional i on es treballaran eines per reforçar la criança positiva. En aquesta edició els tallers estan dirigits a pares i mares amb fills d’edats compreses entre els 0 i els 3 anys.

A les diferents sessions es tractaran temes tan importants com l’autonomia, el menjar, les pors nocturnes, etc, i una sessió final amb una temàtica triada pels pares i mares participants.

Els tallers es faran a l’Escola Bressol Flor de Neu els dijous 20 i 27 d’octubre i el 3, 10, 17 i 24 de novembre en horari de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden dirigir presencialment a l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga, enviar un correu electrònic a educacio@ajberga.cat o trucar al telèfon 938214333.

El programa complert es pot consultar a: cartell_a3_cr_ixer_en_familia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *