Quan sopar junts es converteix en un instant educatiu

Un dia de nassos ! Col·labora amb Pallapupas a omplir de somriures els hospitals!
13 / setembre / 2016
“Una altra escola es possible” al 30 Minuts de TV3
16 / setembre / 2016

“Salvem el sopar” amb aquest títol, els creatius de marketing de l’Ikea han presentat un anunci a on reivindiquen que cada casa també pot ser una mena d’escola: “Tenim tres croquetes i a cadascú n’hi toca un terç. Un tall de formatge és un triangle iscòsceles. Les cireres són Venus, la Terra i Mart; i la síndria, el sol. Aprofitem que ha caigut un ou per associar-ho amb la teoria de la gravetat de Newton“.

Un bon anunci que ens planteja l’oportunitat d’aprofitar els moments. Tenim l’oportunitat d’educar millor, d’estimular la curiositat dels fills i de fer que relacionin allò que saben amb la vida que viuen. Qualsevol moment, qualsevol situació, és una bona oportunitat per educar millor els nostres fills i filles i alhora gaudir junts del temps i l’espai.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *