Un dia de nassos ! Col·labora amb Pallapupas a omplir de somriures els hospitals!

ClickPatum ! Última oportunitat !!!
10 / setembre / 2016
Quan sopar junts es converteix en un instant educatiu
15 / setembre / 2016

 

Avui us proposem una entrada que parla sobre un projecte que ens fa molta il·lusió de promoure a través de blocdepares ja que es tracta d’una de les millors iniciatives que podem fer: col·laborar amb l’associació Pallapupas per omplir els hospitals infanitls de somriures i fer menys carregosa les malalties que pateixen els infants que es troben en hospitals !

Aquesta iniciativa ens ha arribat a través d’un mail de la Eirene Ramos, del departament de comunicació de Pallapupas i de seguida el compartim amb tots vosaltres per veure si així som molts més els dies 1 i 2 d’octubre, els dies de la 7a edició de Un dia de Nassos, les jornades que Pallapupas ha programat per recaptar fons per destinar als infants !!

Si voleu més informació, ho podeu fer visitant la web de Pallapupas: http://pallapupas.org/!

 

 

Seguidament us facilitem l’explicació que la mateixa entitat ens ha fet arribar per explicar que representa el dia dels nassos !

“Pallapupas convoca els dies 1 i 2 doctubre a més de 15.000 persones a la seva gran festa solidària per recaptar fons per què els nens hospitalitzats visquin millor la seva malaltia amb el riure i l´humor.
El diumenge, els Pallapupas faran una rua en el Bus Turístic per Barcelona amb parada al Tibidabo, el Zoo i l´Open Camp.
La setena edició d´UN DIA DE NASSOS de Pallapupas, la festa solidària a benefici dels infants ingressats als hospitals catalans, tindrà lloc els prop ers dies 1 i 2 d’octubre. Amb el lema Vine a Un dia de Nassos i ajuda’ns a omplir de riure els hospitals, les famílies podran col·laborar amb l’ONG Pallapupas comprant entrades a meitat de preu per espais com el Tibidabo, el Zoo de Barcelona, Catalunya en Miniatura o elCamp Nou Experience. Enguany s’incorporen nous espais com la Granja d’ Aventura Park de Vacarisses i l’ Open Camp. A més, seguint la iniciativa d’edicions anteriors, Pallapupas vol fer partícip de la celebració a la resta de províncies catalanes i Andorra, afegint entrades pel Parc d’ Aventura Costa Brava i el Museu del  Joguet, a Girona; el Canal Olímpic, el Museus de la Moto de Barcelona i Basella, el Museu de la Xocolata a Barcelona o Naturlàndia a Andorra, entre d’altres.
Com a novetat, els petits comerços de proximitat s’han afegit a la festa solidària venent nassos de pallasso a favor de Pallapupas. El punt àlgid d’ Un Dia de Nassos arribarà el diumenge dia 2 d’octubre, quan els Pallapupas faran una rua en el Bus Turístic per la ciutat de Barcelona amb parades al Tibidabo, el Zoo i l’ Open Camp. Les famílies participants a UN DIA DE NASSOS podran pujar al vehicle i conèixer la tasca de l ’entitat a través d ’ una sèrie de vídeos testimonials i saludar personalment als Pallapupas. 
Les entrades d’UN DIA DE NASSOS es venen exclusivament de forma anticipada a  www.pallapupas.org. La recaptació es destina íntegrament a la tasca que l ’ ONG desenvolupa dintre dels hospitals amb infants, gent gran i adults en 11 centres des de fa 16 anys; i fora amb persones diagnosticades amb algun trastorn mental.”
Des del blocdepares creiem que aquesta és una cita inel·ludible en el calendari de qualsevol família i/o colla d’amics i per això us demanem que feu el possible per col·laborar-hi ja sigui comprant entrades per alguns dels espectacles adherits a Pallapupas o fent un donatiu si no hi podeu anar!!!
 pallapues-3
Tota ajuda és molt important per fer més “portable” la malaltia d’un infant gràcies als somriures que regalen pallapupas!
Moltes felicitats per la iniciativa i llarga vida a entitats com Pallapupas!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *