ClickPatum ! Última oportunitat !!!

La tornada a l’escola bressol (8 consells per les famílies que comencen)
8 / setembre / 2016
Un dia de nassos ! Col·labora amb Pallapupas a omplir de somriures els hospitals!
13 / setembre / 2016

 

Avui us volem proposar una activitat que acaba demà a la ciutat de Berga i que pot servir per gaudir del temps “lliure”  per tota la gent que tingui previst venir avui dissabte i demà diumenge a la nostra ciutat !!! Tenint en compte que les previsions parlen de més de 60.000 persones, cal tenir aquesta activitat molt present ja que per nosaltres és una de les millors exposicions que hem vist i on passareu més d’una hora jugant i  aprenent curiositats sobre la Patum des del punt de vista original del món dels clicks!!!

Per tant des del bloc de pares us recomanem que no desaprofiteu aquesta oportunitat i visiteu una exposició Única i màgica apte per tots els públics! Segur que l’Oriol i col·laboradors us rebran fantàsticament bé!

Seguidament us proposem un vídeo com a prova dels més de 4.000 clicks que hi trobareu !

 

 

Per a més informació , podeu consultar la seva web : http://www.clickpatum.com/http://www.clickpatum.com/

1.QUE PODEM FER A CLICK PATUM?

Aprèn

Diferents elements ajuden a comprendre què és La Patum i les diferents comparses que en formen part. Un conjunt de plafons per a cada escena expliquen amb un llenguatge proper, apte per a petits i grans, el significat de cada comparsa i la seva forma de representació dins La Patum.

Concursa

Busca el personatge amagat a cada escena; Descobreix les 7 diferències entre 2 diorames Playmobil pràcticament idèntics; Fotografia tot allò que t’agradi i participa als concursos. Podràs aconseguir regals molt especials!

Juga

Sigues capaç de respondre a totes les preguntes que planteja cada escena.

Cada escena proposa un joc als visitants per tal que es fixin amb tots els detalls i aprenguin també característiques de cada personatge. Aquests jocs formen part del contingut didàctic que ClickPatum ha desenvolupat a partir d’aquesta edició, i que té per objectiu donar a conèixer La Patum a tots els visitants.

2. HORARIS I PREUS DE L’EXPOSICIÓ

Del 13 d’agost a l’11 de setembre es podrà visitar ClickPatum al Teatre Municipal de Berga.

Horaris:
De dilluns a divendres: De 16.00h a 20.00h.
Dissabtes, diumenges i festius: De 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h.Preu:

Entrada: 3,00€

Menors de 6 anys, entrada gratuïta.

Moltes felicitats als organitzadors i creadors d’una exposició que volem que torni aviat!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *