Agenda d’activitats! Quin setembre part I

Frases clàssiques sobre ser pares !
8 / agost / 2016
La tornada a l’escola bressol (8 consells per les famílies que comencen)
8 / setembre / 2016

Avui us proposem diverses activitats que es realitzaran a Berga i que estan enmarcades dins el mes “estressant” de setembre que ens espera!!!

Per aquest motiu us convidem a les següents activitats:

  1. JUGUEM A JOCS DE TAULA?

A les 21 hores d’avui dimarts dia 30 d’agost teniu la oportunitat de jugar i descobrir molts jocs de taula acompanyats de la família, els amics o adults !!! La Olga de la botiga Jugajoc i l’Òscar, la Cèlia, la Montse i el Marc de Cia de Jocs l’Anònima us oferiran la oportunitat de jugar a tants jocs de taula com vulgueu i sobretot divertir-se sense parar !

Fins les 24 de la nit estarem a la vostra disposició per explicar-vos tot tipus de jocs!

20160826_114244

 

2. EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES CORDÓ DE JORDI SERRA

A partir del proper dijous 1 de setembre i fins el 30 de setembre podeu visualitzar l’exposició de fotografies del conegut fotògraf berguedà Jordi Serra anomenada Cordó a la llibreria Quatre Cantons de Berga.

L’exposició vol reflectir els lligams entre mares i fills i per aquest motiu totes les fotografies que veureu són fotografies de mares i fills en diferents contextos ! Des de blocdepares creiem que és una bona oportunitat per iniciar els vostres fills i filles en l’art de la fotografia amb un tema que ens toca d’aprop !

No us perdeu la oportunitat de conèixer l’estil de Jordi Serra, molt curós en els seus treballs i buscant sempre el missatge amagat en les seves fotografies !

IMG-20160829-WA0000

 

3. JOCS I TALLER DE CIRC A LA PLAÇA SANT PERE

El proper 7 de setembre a la tarda, en el marc de la festa del centenari de la coronació de la Mare de Déu de Queralt, la Cia de Jocs l’Anònima us oferirà jocs de fusta, jocs de punteria i sobretot un joc de taula relacionat amb Queralt que us podreu construir vosaltres mateixos i que us podreu endur a casa per jugar-hi sense parar ! Serà una edició limitada del joc a totes aquelles persones que vingueu aquell dia !

No us podem dir més però la sorpresa val la pena….

Per altra banda, també trobareu en el mateix espai un taller de circ !

4.JOCS AL CARRER 

El proper dia 10 de setembre a la tarda i dins el marc dels actes organitzats per l’ANC amb una fira d’entitats que es presumeix espectacular i amb col·laboració de Colònies a Borredà proposarem tot un seguit de jocs tradicionals perquè pugueu passar tota la tarda jugant i divertir-se amb jocs de sempre, amb jocs de carrer !

La fira es desenvoluparà al Passeig de la Indústria de Berga durant el dissabte 10 de setembre (a partir de les 5 de la tarda) i diumenge 11 de setembre (tot el dia). Estarà ordenada per temàtiques i per comarques.
No us podeu perdre la oportunitat d’una fira molt interessant i d’una bona estona de jocs!!!!
FIRA ENTITATS 11S16 BERGA
Ja veieu que aquest setembre està molt carregadet a Berga !!! Aprofiteu perquè totes elles són activitats ideals per compartir amb família i/o amics !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *