Frases clàssiques sobre ser pares !

Assertivitat i resiliència !! Dues virtuts fonamentals !
27 / juliol / 2016
Agenda d’activitats! Quin setembre part I
30 / agost / 2016

Benvolguts amics i amigues del Blocdepares !!!!

Aquest any el mes d’agost serà un xic diferent la resta d’anys ja que normalment durant aquest mes ens preníem un descans fins el mes de setembre, però aquest mes d’agost us proposarem alguna entrada nova de manera que com a mínim us proposarem una entrada a la setmana i que podreu combinar amb entrades antigues que encara no heu pogut consultar !

Blocdepares no fa vacances perquè té ganes de compartir tot el que ens passa per les mans i per aquest motiu avui us compartim un monòleg del gran Carles Capdevila que hem trobat dels amics Educa como puedas i que en clau d’humor ens proposa tot un seguit de “veritats” o situacions clàssiques del que significa ser pare o mare!!!

Si teniu una estoneta ja sigui a la platja o a la muntanya, no us perdeu la oportunitat de riure’s del que significa educar ! Sempre que ho plantegem és per riure’s d’una manera sana, tal com ens ho planteja el Carles i que us assegurem que no podreu para de riure durant tot el monòleg que no dura més de 8 minuts !!!!

Seguidament us proposem la presentació d’aquests monòlegs:

“¿Por qué la abuela es china? Porque sí. ¿Por qué nunca hemos viajado en avión? Porque lo digo yo. ¿Por qué los animales no hablan? Porque lo dice tu madre. ¿Qué? ¡Porque lo digo yo que soy tu padre!

Está demostrado: la paternidad reduce el vocabulario. Se pasa de tener un basto abanico de palabras, dichos y recursos, a limitar el repertorio a cuatro frases hechas.

Carles Capdevila reflexiona sobre la paternidad, el vocabulario, las abuelas, el farmacéutico y los vecinos indiscretos en este episodio de Educa como puedas.”

Si voleu escoltar el primer capítol, ho podeu fer en el següent enllaç:

Primer capítol d’Educa como Puedas

No us ho perdeu!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *