Els contes tenen el poder de guarir ferides !

Les notes no ho són tot per valorar la intel·ligència d’un infant!
18 / juliol / 2016
Tota una tribu per educar !!!!
25 / juliol / 2016

Avui us presentem un article que la Judit ha descobert a la contra del diari la Vanguardia del passat 13 de maig i que es tracta d’una entrevista a Susan Perrow , una conta-contes, formadora i educadora australiana. En aquesta entrevista explica com els contes parlen directament a la imaginació dels nens, els obren nous mons i tenen la capacitat de curar ferides, pors i corregir comportaments.

Els nens, per sort, tenen la capapacitat de no distinguir entre el “món real” i l’imaginatiu i espiritual, es passen el dia vivint entre ells, els contes tenen la capacitat d’arribar a les seves ments de manera gairebé imperceptible, sense esforços ni normes, simplement hi entren i s’assimilen .

També passa amb els adolescents i adults, encara que  com més grans, més asèptics ens tornem. Tot i així, què recordem més, una història que ens ha provocat alguna emoció  o un discurs carregat de normatives o exigències?

Si voleu llegir la contra, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Els contes tenen el poder de guarir ferides!

Gaudiu de la lectura !!!!

Comments are closed.