39 deures d’estiu que voldran fer…

Victor Küppers: “La diferència entre el crack i el mediocre, és la seva actitud”
9 / juny / 2016
Sigues tu mateix
28 / juny / 2016

Avui us presentem la darrera publicació del bloc de la Nati Bergadà i que ens ha fet arribar diferentes persones a través de la xarxa !!!

S’acosta l’estiu, els infants estan a punt de començar vacances i per tant estem a punt d’assistir a la desconnexió amb tot el que implica escola i deures !!!!!

Per aquest motiu, creiem que les recomanacions de la Nati en forma de “deures lúdics” és una de les millors maneres de no desconnectar del tot i que la tornada al setembre no sigui tan feixuga i el procés d’adaptació al nou curs sigui molt menys traumàtic.

La guia que ens ofereix la Nati no només inclou activitats considerades més directament relacionades amb l’escola com llegir  o escriure un diari sinó que va molt més enllà i ens facilitat tota una sèrie de idees a poder fer amb els nostres fills i filles i que enriquiran a tothom!!!

Entre els 39 deures, podem destacar els següents:

 1. Fer un diari de les vacances. Explicar amb paper i boli, dibuixos o coses físiques el que fem cada dia o durant un període concret.
 2. Llegir molt !!! Llegir llibres que siguin atractius com contes,còmics,revistes o cartells !!!
 3. visitar Museus on descobrir coses desconegudes.
 4. Mirar pel·lícules i documentals en diferents idiomes al estil cine a la fresca !
 5. jugar a jocs de taula !!!!!! Aquesta és una de les nostres activitats preferides i si voleu, podeu consultar l’apartat de jocs del nostre bloc per descobrir jocs nous o si voleu podeu jugar a jocs ja coneguts com el dòmino, la oca o el parxís!!!!
 6. Escoltar música i ballar.
 7. Banyar-se a la platja o a la piscina.
 8. Fer dibuixos al natural
 9. Fer excursions i/o sortides en bicicleta
 10. Fer fotografies de l’entorn. Podeu crear una ruta de fotografiar llocs
 11. Buscar tresors

Totes aquestes i altres activitats estan molt ben explicades i documentades en l’article de la Nati. si entreu a la seva web a través de l’enllaç que us donem podreu accedir a guies de parcs naturals, guies de museus i molts altres recursos de forma molt detallada i sense gaire feina!!

39 Deures que voldran fer…

Esperem que gaudiu de l’estiu d’una forma lúdica !!!

Nosaltres per si de cas, continuarem fent entrades fins a finals de Juliol!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *