Victor Küppers: “La diferència entre el crack i el mediocre, és la seva actitud”

Com encarem les il·lusions i les frustracions?
6 / juny / 2016
39 deures d’estiu que voldran fer…
16 / juny / 2016

Avui us oferim una entrevista a una persona molt coneguda, un gran orador que es diu Victor Küppers  que ens ha facilitat el bon amic Toni a través de les xarxes !!! Víctor Küppers es defineix com a un formador. Evita la paraula expert perquè no ho és ni s’hi sent. És un autèntic defensor de l’actitud com a via per ser millors persones i professionals. Desperta entusiasme.

Fa uns mesos ja vàrem publicar una xerrada d’en Víctor que es centrava sobre la motivació, però aquest cop hem cregut molt interessant un dels altres pilars del blocdepares com és l’ACTITUD davant del dia a dia, davant els reptes i davant la oportunitat de ser millors persones !!!!

Per aquest motiu us facilitem aquesta entrevista que li han fet al bloc Jean Leon blog de la qual us en fem un petit resum:

1.Es pot entrenar l’actitud positiva?
Sense cap mena de dubte. Tots tenim una herència genètica, el temperament, que ens condiciona, però mai ens determina. Tots podem millorar les nostres actituds.

2.Entenc que el pitjor de tot és ser conformista…
Exacte. El pitjor de tot és dir “jo sóc així, ja em coneixen”.

3.Creus que l’actitud és una peça fonamental per aconseguir l’èxit?
Sí. Els coneixements sumen, les habilitats i l’experiència sumen,‎ però les actituds multipliquen. La diferència entre el crack i el mediocre, és la seva actitud.

4.Sempre parles de ‘passió i entusiasme’. Però és la passió una actitud que es pot ensenyar o un neix amb ella i és simplement qüestió de trobar allò que et motiva i, en conseqüència, et fa ser més feliç?
Sí, sí, es pot desenvolupar. Una persona ha de descobrir quina és la seva passió a la vida.

5.Ens obsessiona aconseguir l’èxit professional?
Sí. A més, és un missatge constant que ens envia la societat actual. Es defineix èxit, bàsicament, com a èxit professional i material. Però ser important no és el més important. Ser feliç, sí que ho és.

 

Ja veieu que són aspectes que possiblement no descobreixin res de nou però creiem que aquesta entrevista resumeix perfectament quines conseqüències aporta el fet de tenir una actitud positiva davant la vida !!!!

Si voleu llegir l’entrevista sencera, ho podeu fer en el següent vincle:

La diferència entre el crack i el mediocre, és la seva actitud

I si voleu saber més sobre Victor Küppers us convidem a revisar el vídeo que varem penjar el passat març:

Esperem que gaudiu d’aquesta entrevista i vídeo tant genials!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *