Com ha de ser l’escola del segle XXI? Entrevista a Eduard Vallory

Fill meu, per què ets tan maleducat? Converses amb Carles Capdevila i Alba Castellví
20 / maig / 2016
Avui celebrem el dia 28 de maig: Dia Internacional del Joc!!!!
28 / maig / 2016

eduar valloryNo us podeu perdre aquesta entrevista sobre com ha de ser l’escola al segle XXI que el Canal 33 va fer a Eduard Vallory, director del programa Escola Nova 21, del qual ja n’em parlat alguna vegada en el blocdepares. Una entrevista que ens ha fet arribar la nostra companya Marta i que aclareix molts interrogants de cap on ha d’anar el nou model educatiu. També el podeu seguir a Twitter: @evallory

Per veure l’entrevista cliqueu a: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/mes-324/com-ha-de-ser-lescola-del-segle-xxi-entrevista-a-eduard-vallory/video/5597869/

Eduard Vallory es defineix com:  un analista social que he esdevingut expert en gestió del canvi, i que estic treballant en la millora del sistema educatiu. En educació, entenc la innovació com la dinàmica d’actualització del coneixement que els agents educatius tenen de com organitzar l’aprenentatge. En les meves responsabilitats anteriors he posat en marxa la Barcelona Graduate School of Economics, he contribuït a crear la Llei d’Universitats de Catalunya, he fet una recerca que ha renovat el discurs educatiu de l’escoltisme a escala internacional, i vaig contribuir a establir el primer Pla Nacional de Joventut. Actualment presideixo el Centre UNESCO de Catalunya, dirigeixo el programa Escola Nova 21 i igualment impulso, amb la UOC i la UVic, el programa de formació permanent per al desenvolupament professional dels mestres, per encàrrec de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *