Fira de Maig de Berga: una oportunitat per jugar, entre moltes coses!!!!

Ross Flatt: L’escola tradicional mata la necessitat de saber!
27 / abril / 2016
Deu consells per evitar la dependència dels infants a les pantalles
3 / maig / 2016

Benvolguts amics i amigues de Blocdepares !!!!!

Aquest cap de setmana ( TOT el cap de setmana) Berga està de fira, de Fira de 1 de Maig, una de les fires més importants en el calendari festiu de la ciutat !!!!!

Hi podreu trobar de tot com actuacions, música, tallers,  botigues i stands d’entitats de la ciutat però nosaltres us recomanem que visiteu la botiga JUGAJOC de Berga, on l’Olga, el Manel, la Montse, l’Anna i la Cèlia us atendran amb el seu millor somriure i podreu jugar a les 4 taules que posaran a la parada !!!!

Teniu al vostre abast 8 jocs de taula alhora, entre una selecció de més de 25 jocs !!! Per tant, podreu escollir de jugar al que vulgueu i explicats per monitors i monitores que us assessoraran extraordinàriament bé!!!!!

No us perdeu les darreres novetats de jocs que té Jugajoc com Callisto ( un joc de Devir de llògica tipus tetris), Flash 10 ( un joc excel·lent de seriació de la marca Amigo) i Klack ( un joc de rapidesa i observació de la marca Amigo).

callisto flash 10

 

Si voleu més informació sobre la fira, us recomanem que visiteu la web de l’Ajuntament de Berga, però nosaltres us proposem una breu explicació del que trobareu!!!

L’Ajuntament de Berga i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà organitzen una nova edició de la Fira de Maig, una de les mostres multisectorials més importants de la Catalunya Central, que se celebrarà els dies 30 d’abril i 1 de maig.

Segons Francesc Ribera, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga, la Fira de Maig serà una fira d’autor que trencarà la monotonia i presentarà un disseny totalment renovat i diferent, apostant per uns estands fets amb palets i de fusta, atès que la indústria forestal i de la fusta són motors de l’economia berguedana. A més a més, s’ha comptat la col•laboració del dissenyador Salvador Vinyes per tal de fer realitat la conceptualització del nou model de Fira pel qual volen apostar l’Ajuntament de Berga i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, amb la voluntat que cada any la Fira presenti un format estèticament diferent.

A banda, s’ha apostat per una reducció molt importat del cost dels estands de la Fira, per tal de facilitar l’accés de moltes més empreses i comerços, especialment, les empreses i comerços de la ciutat de Berga i del Berguedà. La fira de maig és un gran aparador per donar a conèixer nous productes i noves marques, intercanviar opinions amb els clients, realitzar promocions i aprofitar el marc de la fira per fer venda directa.

Una altra de les novetats de la Fira de Maig és la nova distribució d’espais per fer-la més atractiva i pràctica a les persones visitants, amb la voluntat de comunicar visualment les diferents zones del recinte del passeig de la industria. Així, enguany, hi haurà espais dedicats a productes naturals, bellesa i salut, jardineria i cervesa artesana. A més a més dels espais tradicionals de serveis, entitats, automoció, artesania, alimentació, lúdic i oci. Novament, es comptarà amb la participació del comerç del passeig e la Indústria, que obrirà els seus comerços i instal•larà parades al carrer.

L’aliança de l’Ajuntament de Berga i de l’Agència en l’organització d’aquest esdeveniment firal permet que la Fira de Maig estigui en una constant evolució i transformació per renovar-la i fer-la més atractiva per les persones visitants i les firmes expositores.

També, David Font, President de l’Agència de Denvolupament del Berguedà, ha volgut refermar la col•laboració de l’Agència en la promoció d’aquesta renovada fira de Maig “perquè les fires representen una aparador de l’economia, de la bona salut i de la diversitat econòmica del Berguedà”, ha destacat.

Paral•lelament, a la fira de Maig es contemplen un conjunt d’activitats complementàries d’àmbit cultural, esportiu i social. Com són les exhibicions gimnàstiques i de dansa, actuacions musical, tallers gratuïts d’horts urbans, ‘show cooking’ Casa Fígols, Castellers de Berga, la XXVI Trobada de cotxes d’època i la 39a Trobada Escolar Infantil i Juvenil de colles sardanistes amb la Cobla Pirineu.”

I si voleu, clicant el següent enllaç, podeu descarregar el programa de la Fira!

Programa Fira de maig

Esperem que gaudiu de tota la fira i que pugueu jugar molt!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *