The art of the brick: Nathan Sawaya i les peces de Lego !

George Kembel: “S’apren fent i no escoltant a un professor”
13 / abril / 2016
El risc de tranquilitzar els nens/es amb el mòbil: Reflexionem-hi
18 / abril / 2016

Avui us proposem una activitat familiar i que realment pot sorprendre a grans i petits i que està relacionada directament amb el joc a través d’unes peces petites que ens han omplert la nostra infantesa i que es diuen LEGO !!!!!

El passat dimarts 12 d’abril vàrem descobrir un personatge fins ara desconegut per nosaltres i que ens ha captivat amb la seva capacitat de crear i la seva imaginació. Aquesta persona és Nathan Sawaya, nascut a Washington, llicenciat en dret i actualment un dels artistes més reconeguts. Entre les frases que més repeteix és que l’art és una part molt important de la vida de les persones i que hauria de ser molt més present a les escoles, no com un complement !!

Arrel de l’entrevista que us facilitem, hem investigat i hem buscat persones que hagin visitat la exposició “The Art of the Brick” que té lloc aquests dies a Barcelona, i fins el proper 12 de juny i el resultat ha estat simplement espectacular. La gent ha quedat impressionada de la qualitat de l’exposició i del que és capaç una sola persona de fer amb peces tan petites. Us deixem una mostra amb 3 fotos que ens han passat :

 

De l’entrevista a la Contra del diari la Vanguardia, el més destacat és:

  1. Mai va deixar de jugar i construir amb peces de Lego. Aquest joc ha estat la manera d’evadir-se dels problemes i mal de caps.
  2. No li va ser gens fàcil deixar la seva feina per dedicar-se plenament a l’art amb peces de Lego. Evidentment existeixen els dubtes i la influència de la gent a no fer-ho va ser molt gran. Va decidir allunyar-se d’aquelles persones i tirar pel dret amb la seva idea
  3. La seva primera exposició va ser l’any 2007 i avui exposa arreu del món.
  4. Comenta a l’entrevista que expressar i conrear la nostra creativitat ens fa més feliços i per tant millor persones.

Si voleu llegir l’entrevista sencera i que considerem que és molt interessant, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

Nathan Sawaya a la Contra de la Vanguardia

També us facilitem un vídeo i entrevista en anglès sobre una de les seves exposicions ! Té una durada de 14 minuts aproximadament i podreu fer-vos una idea del que pot arribar a fer en Nathan !

 

I en darrer lloc us proposem una web on també podreu veure una mostra de les seves exposicions !

20 Increible LEGO artworks

Esperem que gaudiu molt d’una exposició joc que nosaltres hem considerat molt interessant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *