Yago Horno: la honradesa per sobre de la victòria!

Avui va de jugar amb els Playmòbils!!!
16 / març / 2016
Mama ! Tinc por !
31 / març / 2016

Avui us proposem una nova entrada que ens ha enviat el Guillem i que parla  i ens mostra de forma vivencial el valor de la HONRADESA d’un nen de 7 anys, jugant a golf !

Aquesta carta que podeu llegir a dalt ha estat publicada al diari digital “el Món” el passat 16 de març i a nosaltres ens ha agradat tant que hem decidit compartir-la amb tots vosaltres!

Seguidament teniu l’explicació de la carta segons el diari:

“Yago Horno és un nen de 7 anys que acaba de perdre dos trofeus de golf, l’esport que practica. Ha estat un cop dur pel nen, que tot la pèrdua, ha donat una autèntica lliçó d’esportivitat. Tot just el cap de setmana es va proclamar campió infantil i benjamí a l’Isla Canel,a a Huelva. Segons explica el Huffington Post, va signar una targeta de 50 cops i va quedar en segona posició scratch, guanyant la categoria handicap. Gràcies a això, es va endur cap a casa dos trofeus.

Tot just diumenge per la nit, va repassar el recorregut amb el seu pare, ja que és el gerent del club de golf on es va disputar el campionat. Va ser llavors quan se’n va adonar que havia signat un cop més del que posava a la carta, de manera que hauria d’haver estat desqualificat, segons li va explicar el seu pare, recordant-li que havia de revisar els resultats abans de signar la targeta.

La solució del Yago va ser taxativa, va agafar paper i llapis i va escriure una carta a la Reial Federació Andaluza de Golf on s’hi podia llegir: “El meu pare em va dir que signar aquesta targeta per error amb menys cops és desqualificació, per això us envio els trofeus perquè els doneu als meus companys que els mereixien” El pare del nen, Kostka Forn, ha manifestat e diversos mitjans que ha “rebut molts missatges de pares valorant l’acció i confessant que els ha fet reflexionar sobre la manera de viure l’esport”.

“Després d’un torneig, tinc la rutina de passar els resultats a una targeta neta. Quan vaig sumar els cops de Yago vaig veure que els números no quadraven, em sortien 51 i no 50 com s’havia reflectit en la targeta”, ha explicat”

 

Carta Yago Horno

Carta Yago Horno

Finalment us deixem un vídeo que ens mostra imatges del món del futbol ( poc ètic en principi) on veureu jugadors que encara demostren que la honradesa està per sobre de la victòria!

Amb aquesta entrada fem una pausa durant els dies de Setmana Santa !

Gaudiu amb el vostre entorn dels dies de festa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *