Avui va de jugar amb els Playmòbils!!!

Construir temps de qualitat és possible!
14 / març / 2016
Yago Horno: la honradesa per sobre de la victòria!
19 / març / 2016

Benvolguts amics i amigues del blocdepares !!!!

Avui ens ve molt de gust presentar-vos una entrades molt especial, molt relacionada amb un dels temes estrella del blocdepares, el joc i les joguines !!!

En una primera part de l’entrada ens agradaria fer un homenatge a uns personatges petitons, de plàstic i que sempre tenen un somriure a la cara i que a més a més fa 40 anys que fa que són a casa nostra ! Ens referim ni més ni menys a les figuretes de Playmobil !!!! Unes figuretes que han compartit amb nosaltres tota la nostra infància i que qui més qui menys n’ha pogut gaudir i fins i tot en continueu gaudint avui amb els vostres fills i filles !!!

En homenatge a aquestes petites però figuretes especials us oferim un article que hem trobat al diari digital El Món, que ens explica deu aspectes molt particulars sobre els Playmobil i que es poden resumir en :

1.En un inici, el mercat de joguines els va ignorar. A la fira de Nuremberg de l’any 1974 només un majorista holandès se’n va interessar.

2. Els Playmòbil poden donar al volta al món 3 vegades si posem els 3.000 milions de figurets que s’han produït de costat i agafades de la mà.

3.Les noies van trigar 2 anys en aparèixer, tot i que avui en dia ja no hi ha diferències.

4.Es fabriquen 3,2 clicks per segon.

5.Es van editar 34.000 figures de Playmòbil de la figura de Luther King i es van esgotar en 72 hores.

6. Són declarades joguines pacifistes perquè “passen” de temes com la guerra, els tancs, o armes sofisticades.

7. Existeixen com a mínim 5 parcs temàtics dedicats a aquesta joguina.

Si voleu llegir l’article sencer i saber més coses d’aquests companys de viatge dels nostres jocs, ho podeu fer en el següent vincle:

les 10 coses dels Playmòbils que probablement no sabem

En una segona part de l’entrada us volem “regalar” per tota la família una pel·lícula de pirates de Playmòbil (en alemany) però que podeu compartir amb els vostres fills i filles i dedicar 14 minuts màgics als Playmòbil!
+

Esperem que sigueu molt feliços i felices recordant les aventures dels Playmòbils !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *