Construir temps de qualitat és possible!

Sexting, una realitat dels nostres adolescents !
9 / març / 2016
Avui va de jugar amb els Playmòbils!!!
16 / març / 2016

Avui és un dia molt especial !!!!!!

TOT UN SOMNI ASSOLIT: JA HEM ARRIBAT ALS 100.000 CLICS.

El proppassat 18 de febrer “BLOC DE PARES” celebrava el seu cinquè aniversari plens d’il·lusions i renovades forces. Avui, és un moment molt especial per a tots nosaltres: “BLOC DE PARES” arribar als 100.000 clics. Qui ens ho havia de dir! Un projecte que no tenia més aspiració que ser una eina útil d’informació per a tots aquells pares, mares, educadors, o persones interessades en el món de l’educació, arriba als 100.000 clics. Deixeu-nos compartir, amb tots vosaltres, aquest moment tant especial, deixeu-nos gaudir d’una emoció molt intima que es trasllueix en orgull i satisfacció personal per la feina feta.

Avui, per celebrar-ho, ja ho veieu. Hem canviat la cara al nostre bloc, hem renovat la seva imatge, el seu contingut i la seva organització. “BLOC DE PARES” vol i s’ha d’adaptar al nou moment que estem vivint i a les necessitats dels nostres seguidors. Per aquest motiu i, només pensant amb vosaltres, hem fet un pas endavant, ara que està tant de moda, i aquí en teniu el resultat.

Clic, darrera clic, hem arribat als 100.000. Clic, darrera clic, continuarem la nostra tasca informativa, de divulgació i de recollida d’una petita part del món que té a veure amb els nostres infants i joves.

Deixeu-nos dir-vos: GRÀCIES! Gràcies per la vostra fidelitat, gràcies per confiar amb nosaltres, gràcies per compartir un projecte que ja compta amb 100.000 clics i gràcies per fer vostra un repte nostres i que ara ja és de TOTS.

GRÀCIES DE TOT COR DES DEL BLOC DE PARES.

I per aquest motiu tenim un regal per tots vosaltres  !!!!! A partir d’avui, el nostre bloc s’ha fet gran i ens traslladem a una casa més gran, a un nou bloc que es diuwww.blocdepares.com i que seguirà funcionant com el bloc que hem utilitzat fins ara però amb un rentat de cara i esperem que us puguem oferir novetats més !!!!

Esperem que us agradi molt !!!!!

Tot i aquesta bona nova, avui també us proposem una nova entrada que hem trobat a la web gestionandohijos.com, de la qual ja us hem penjat alguna entrada més i que avui ens parla de com construir temps de qualitat amb els nostres !!!!

 

El vídeo és molt curtet però molt interessant i si voleu llegir l’article hi trobareu aspectes que no són nous però que cal recordar:

1.Atendre’ls de veritat i escoltar-los de veritat.

2. Cultivar la empatia

3. Aprendre dels nostres fills i filles mitjançant la observació

4.Realitzar activitats junts !! Això ens ajuda a crèixer !!!!

Si voleu llegir l’article sencer, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

Construir temps de qualitat !!!

Avui és un dia molt important per nosaltres i per això us dediquem un temps de qualitat !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *