I si no ens queixem durant un mes?

Que és el joc?
8 / març / 2016
Els perills de la Sobreprotecció!!!
8 / març / 2016

Benvolguts amics i amigues!

Avui us proposem un experiment que podeu practicar sempre que vulgueu i que no té cap cost econòmic i molts beneficis personals !!!

El nostre bon amic Francesc ens ha fet arribar la lectura d’aquest article que va ser publicat pel diari El Pais el passat 1 de gener del 2016 i que us proposem que llegiu i que només us portarà 10 minuts !!!! Però que si el llegiu amb atenció i el practiqueu de ben segur que us reportarà beneficis molt duradors!!

L’article en qüestió parla d’un experiment que va començar com una juguesca i que al final ha estat un èxit absolut i ha creat escola.

El fet és que dos amics anomenats Thierry Blancpain i Pieter Pelgrims van decidir que durant un mes sencer de febrer ( el mes més curt de l’any) ningú es podria queixar. Tot va sorgir del fet que un dels dos estava atabalant l’altre i aquest darrer li va demanar que callés durant un mes. D’aquesta manera s’ho van proposar i ho van fer i la sorpresa va ser que després de la juguesca es van sentir més feliços TOTS DOS !!!!

El 2014 van proposar aquest experiment a uns quants amics i els van preguntar els efectes. Actualment l’experiment té unes 1.750 sol·licituts anuals! !!!!!.

Expliquen els autors de l’experiment que ells no pensen que no ens hem de queixar però que primer hem de valorar si allò és realment important i vital o podem passar sense queixar-nos per guardar les forces per les coses importants !! Al final, si ens quexiem per tonteries estem perdent temps i energia !!!!

Tot i que aquests dos senyors no tenen estudis de psicologia i es basen en la seva experiència, des del blocdepares creiem que aquesta iniciativa s’ha d’explicar i propagar i per aquest motiu us demanem que si ho poseu en pràctica, ens torneu resposta de com us heu sentit i com ha afectat al vostre entorn !!!!!

Si voleu llegir l’article sencer, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

I SI ENS DEIXEM DE QUEIXAR DURANT UN MES?

Des del blocdepares creiem que val la pena provar aquests experiments que no poden fer mal i que sempre sumen !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *