Bloc de pares: un projecte consolidat a base de “clics”. 5 anys al teu costat.

LES HABILITATS DEL FUTUR !
17 / febrer / 2016
NO PUC VIURE SENSE TU!!!!!!
25 / febrer / 2016

Ahir, 18 de febrer de 2016, “BLOC DE PARES” feia anys!!! Celebrem el seu 5è aniversari amb la joia i l’alegria de ser una eina i un recurs útil, visitat i cada cop més estimat per a tots vosaltres. Mai havíem somiat arribar fins aquí, mai hauríem pensat que això fos possible. Vam néixer sent molt petits, sense cap més aspiració que ser un recurs per a tots els pares i mares que volguessin saber més sobre el món de l’educació del seus fills/es. Vam créixer a base de “clics”. Cada nova entrada al nostre bloc ens ha alimentat i ens ha donat força per continuar endavant. Ha estat a base de “clics” que hem anat creixen i fent-nos grans, fins arribar a aquest 5è aniversari.

La veritat és que ens sentim MOLT feliços d’haver arribat fins aquí, però que ningú pensi que això s’acaba. El nostre projecte continua i continuarà amb més força i amb més embranzida que mai. A base de “clics”, continuarem sumant i fent-nos grans. Continuarem avançant junts, perquè junts és com ens agrada fer les coses. Els que desitgeu informació, els inquiets, els novells i els veterans, sapigueu que “BLOC DE PARES” continuarà estant a un “clic” de tots vosaltres.

Durant aquests 5 anys hem publicat un total de 744 entrades que han estat vistes 97.936 vegades. El dia amb més vistes va ser el 22 d’octubre de 2014 quant es vam registrar 2.123 vistes al blocdepares.

Per celebrar aquest cinquè aniversari, us deixem amb la nostra millor entrada “25 maneres de preguntar als teus fills com ha anat avui a l’escola” que s’ha vist 23.420 vegades

 

Per molts anys “BLOC DE PARES”!!! Per molts anys a tots i totes!!!

…i gràcies per continuar confiant en nosaltres.

Per recuperar l’entrada més vista cliqueu a : 25 maneres de preguntar als teus fills com ha anat avui a l’escola.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *