"The present", un curtmetratge que no et deixarà indiferent

Les 25 millors frases cèlebres sobre educació
29 / gener / 2016
El secret per ser feliç és ser AMABLE !!!!
3 / febrer / 2016

Al diari Nació Digital hem descobert un curtmetratge que emociona i fa reflexionar. Es tracte d’un curt creat per Jacob Frey (podeu consultar la seva pàgina web) i que ja porta més de 50 premis guanyats en 180 festivals de cinema.  The Present,  està basat en una tira còmica de l’il·lustrador brasiler Fabio Coala publicada a Mentirinhas, una web del Brasil que comparteix aquest tipus d’il·lustracions, i narra la història d’un noi que juga als videojocs i, que pels comentaris de la seva mare, no surt massa de casa. El petit rep un gos com a regal i, en un principi, no sembla massa interessat en l’animal. Després tot canvia però no t’ho expliquem. El millor és mirar el vídeo:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *