“Famílies i escola” el programa d’educació de televisions i ràdios locals.

Ara que sóc el germà gran
25 / gener / 2016
Les 25 millors frases cèlebres sobre educació
29 / gener / 2016

‘Famílies i escola’, el programa d’educació de referència de televisions i ràdios locals ha tornat a l’antena aquesta temporada, amb un format renovat, amb més experts i la veu de joves i mestres. Pel que fa al format, s’ha potenciat el gènere del reportatge per fer més àgil el contingut i donar més protagonisme als experts i a les famílies. També s’ha actualitzat la imatge per emfatitzar els dos espais on transcorre l’educació: l’escola i la casa.

http://www.xiptv.cat/embed/231282?iframe_width=597&share=&iframe_height=369&height=323&width=575

En aquesta temporada, ‘Famílies i escola’ consta de 13 capítols de 30 minuts que es poden seguir per més de 40 mitjans locals, entre televisions i ràdios, que l’emetran en l’horari que convinguin (consulta el llistat). Els capítols també es podran recuperar al blog (laxarxa.com/familiesiescola) i al canal de Youtube del programa. Les temporades anteriors i els capítols nous ja emesos es poden visionar a la web del programa. Tota l’activitat del programa, a més, quedarà recollida al perfil de Twitter @educadiba.

Segons els seus creadors, el programa és una escola de pares i mares en format televisiu que ofereix informació i eines per dur a terme les tasques educatives quotidianes. El seu objectiu és aportar propostes útils per resoldre els problemes de les famílies en el seu dia a dia i anar més enllà de les discussions teòriques d’experts en educació.

Ens alegrem que des dels mitjans de comunicació es realitzin programes on es parli de l’educació i de les relacions entre famílies i escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *