El mètode per ordenar l’habitació dels nostres fills i de casa nostra.

10 pròposits d’any nou per a nens
4 / gener / 2016
Reflexions de Cesar Bona sobre educació
18 / gener / 2016

Marie Kondo s’ha fet famosa per ordenar. La seva feina és ajudar a la gent a ordenar casa seva. Arran de l’èxit de la publicació del seu llibre “La màgia de l’ordre” (Editorial Ara Llibres) milers de persones mostren a Youtube com aplicar el seu mètode (com ordenar l’armari de la roba, la llibreria, el menjador de casa,…).

És un mètode per ajudar-nos a treure coses de casa que no ens serveixen i ara és un bon moment per implicar als xics de la casa i fer lloc a les joguines noves. I d’aquesta manera aconseguir el somni de tot pare i mare, de que l’habitació dels seu fill o filla estigui ordenada.

És tracta de demanar-te o demanar als nens si tal joguina o objecte ens aporta alegria. Segons la resposta o el grau d’alegria es dóna, es llença o es guarda.

En el fons és un exercici emocional força profund, ens ajuda pensar en el que fem a diari, endreçar la casa i fins i tot els nostres hàbits.

Segurament el que ens ensenya és prendre consciència per envoltar-nos de coses que valorem, procurar estar amb persones que estimem i fer les coses que realment volem fer i ens omplen.

Us animem a que llegiu l’entrevista que li van fer a la secció “Gent Corrent” de El Periodico, i us animeu a provar-ho amb els vostres fills i filles i potser també amb vosaltres mateixos.

Per llegir l’entrevista cliqueu a: Marie_Kondo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *