És Nadal, despertem el nen/a que portem a dins.

Bon Nadal i feliç 2016
24 / desembre / 2015
10 pròposits d’any nou per a nens
4 / gener / 2016

 Avui us deixem amb un vídeo molt adient per aquestes festes sobre la Lily i el seu ninot de neu (Lily & the Snowman) que reflexiona sobre com canvien les nostres prioritats amb el pas del temps i que és molt important que tornem a recuperar aquell nen/a que tots portem a dins, en aquests dies on regne la il·lusió. Unes festes de Nadal que per sobredetot són màgiques: El Caga Tió, el Pare Noel i els Reis Mags d’Orient, fan brillar els ulls dels nostres fills i filles, i a nosaltres ens retornen els records d’infantesa.

Us deixem que gaudiu d’aquest vídeo i que tots despertem l’infant que hi ha a dins nostre i el compartim amb aquells que més estimem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *