L’escola que volem: Horitzó 2020 de Jesuïtes Educació

No penso callar !! Defensem la llibertat d’expressió
14 / desembre / 2015
Recomanacions de jocs!
21 / desembre / 2015

Avui us volem presentar una pàgina molt interessant sobre un nou sistema educatiu www.h2020.fje.edu . Els jesuïtes sempre han sigut uns avançats en l’educació, i ara volen donar un tomb profund al seu sistema educatiu a tot el món, que ja s’ha posat en marxa a Catalunya (La Vanguardia). Per això presenten el projecte Horitzó 2020 per:

Crear la nova escola i fer-ho totes i tots junts, aquest és l’objectiu de l’HORITZÓ 2020. Una nova escola que desenvolupa i implementa un nou model pedagògic, la Ratio Studiorum del segle XXI, basat en els principis i valors de la pedagogia ignasiana i en el diàleg permanent amb els darrers avenços de la pedagogia, la psicologia i les neurociències, per educar amb èxit en la realitat i el futur del segle XXI.

En un nou espai físic, amb una organització flexible i amb el suport d’un nou model de gestió. Per formar persones integrals, competents, conscients, compassives i compromeses”.

A la seva pàgina web: www.h2020.fje.edu podeu trobar diaris, vídeos, quaderns i exposicions molt interessants sobre el model educatiu i la seva transformació. Disfruteu d’aquesta pàgina web que aporta molts coneixements i reflexions sobre el moment educatiu que estem vivint. També els podeu seguir a @JesuitesEdu i #Horitzó2020 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *