10 trucs per fer la carta dels Reis Mags !!!

On anem ? III Fira del Joc de Berga Jugues o et Plantes? !!!!!!!
4 / desembre / 2015
No penso callar !! Defensem la llibertat d’expressió
14 / desembre / 2015

Avui us proposem una nova entrada dedicada a les dates especials que s’acosten i sobretot a tres personatges màgics que ens porten regals: els Reis Mags !!!!

L’entrada l’hem descobert d’un bloc molt interessant d’una de les persones del nostre país que més sap de joguines, la Imma Marin i que té un bloc que s’anomena “Jugar, una forma de vivir” que us recomanem molt que reviseu de tant en tant !!!! La Imma és una bona amiga que en sap molt de jocs !!!

 

Seguidament us oferim els 10 trucs que la Imma ens fa saber en el seu bloc!!!!

Als Reis els agraden les cartes no massa llargues, perquè si veuen massa coses s’atabalen (que ja tenen una edat!), Així que val la pena triar bé!


1. Comencem demanant aquelles joguines o aquelles coses que més desitgem, no sigui que els Reis es cansin de llegir i no arribin al que més il·lusió ens fa.


2. Si els vam explicar amb detall perquè el que els demanem, ens fa tanta il·lusió, gairebé segur que ens ho porten. Als Reis els agrada molt saber de nosaltres i comprendre els nostres gustos, somnis i secrets!


3. Quan el que demanem és una cosa “molt gran” o de molt valor, un truc és que tots els membres de la família ho demanin. Per exemple, si el nostre fill gran demana una bici i tots a les nostres cartes demanem una bici per a ell, és gairebé segur que es la porten.


4. Aquest tipus de pactes faciliten els acords entre els germans, ja que fàcilment es posaran d’acord en demanar coses els uns pels altres, i ràpidament el nombre de desitjos per a un mateix disminueixen i es comparteixen amb els desitjos dels altres.


5. Als Reis els encanta les cartes escrites a pròpia mà pels nens i si porten dibuixos, encara més. I als nostres fills els farà sentir-se partícips, protagonistes i responsables, perquè estarà feta per ells.


6. Nosaltres podem ajudar-los mostrant-los com es redacta una carta (encapçalament, data, comiat …) i cuidant l’ortografia i amb la millor lletra que tinguem … Els Reis valoren les cartes ben escrites.


7. També els agrada que els preguntem coses i ens interessem per ells.


8. Motivar als nostres fills a demanar altres coses que no siguin només joguines per a ells. Poden ser coses per a la família o fins i tot per altres nens i nenes que viuen situacions o en llocs complicats perquè els Reis arribin fins allà. D’aquesta manera, la carta als reis es converteix en un excel·lent moment d’empatia que ens porta a educar en la generositat.


9. Si nosaltres com a pares també fem la nostra carta, serem per a ells un bon model, ja que comprovaran que tampoc demanem moltes coses i ens conformem amb el que finalment ens porten els Reis.


I finalment …. Sabeu que de vegades els Reis deixen a les cases cartes dirigides a tota la família, principalment als nens, on els expliquen coses, els feliciten per tot el que han crescut i après i plantegen reptes per a l’any que comencen? ¿No ho sabíeu? Doncs, potser aquest any teniu sort i us deixen una a casa vostra …

Esperem que aquests 10 consells de la Imma us serveixin per fer la carta als reis amb els vostres fills i filles !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *