Tot el que dona sentit a la vida sorgeix de relacionar-se !!

"Ells són petits, educar-los és un repte gran". Premi Marta Mata 2015 a Carles Capdevila
13 / novembre / 2015
Si vols un fill llest, treu-li l’Ipad i dóna-li una guitarra.
18 / novembre / 2015
Show all

Kenneth J Gergen

Avui us proposem una nova contra que ens ha fet arribar la Judith i que va ser publicada pel diari de la Vanguardia del dia 14.07.2015 !!!!

Un dels temes que ens agrada tocar al bloc de pares és el de les etiquetes, les que ens posem a nosaltres mateixos i als altres, en aquesta Contra de la Vanguardia trobem una entrevista a Kenneth J. Gergen, investigador i psicòleg social experimental “Tot el que dóna sentit a la vida sorgeix de relacionar-se”, on compara les etiquetes amb categories i, segons ell, les categories ens separen i quan ens aïllem, també matem la creativitat.

Una de les idees centrals de l’entrevista gira entorn d’una idea que es pot convertir en un perill i és el fet que moltes vegades ens comportem d’una manera concreta únicament per agradar a la resta de persones !!

L’altra idea que ens ha agradat extreure del text és el fet que  els homes i dones busquem la individualitat i sempre insistim en el jo i hauríem de buscar el nosaltres, el fet que de forma automàtica tinguéssim aquest sentit d’equip resumit en el nosaltres!!!!

Si voleu llegir el pdf, ho podeu fer clicant el següent fitxer vinculat:

contra vanguardia

Gaudiu de la Contra !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *