César Bona, el millor professor de l’estat espanyol

Que és vell en una escola del segle XXI?
6 / novembre / 2015
Els 7 vídeos més inspiradors sobre el futur de l’educació
11 / novembre / 2015

Fa uns mesos, ens fèiem ressò del premi “Global Teacher Prize” a la millor mestra del món a Nancie Atwell. Entre els 50 finalistes hi havia César Bona, un professor de Saragossa que gaudeix cada dia de la seva feina i que creu que el bon mestre ha de tenir per sobre de tot aptitud: “S’ha de convertir l’escola en un lloc on els infants els agradi anar“. Per César, els nens estan esperant que se’ls escolti i se’ls doni una oportunitat. Per això a la classe del César, els nens s’enfilen a sobre la taula perquè expliquin als altres nens i nenes de la classe els seus treballs, i se’ls pogui escoltar

Us deixem amb la xerrada que va fer el César “Els nous reptes de l’educació” dins el projecte TEDx Barcelona. Un vídeo de tant sols 15 minuts que val molt la pena veure’l, on ens deixa unes reflexions molt interessants per millorar l’educació i que millorarà la nostra societat.

Per aquells que vulguin conèixer més sobre els mètodes d’aquest professor, poden consultar el seu llibre ‘La nueva educación’ (Plaza & Janés), o el següent article del diari El Confidencial: http://www.elconfidencial.com/alma-corazon-vida/2015-10-08/cesar-bona-mejor-profesor-espana-global-teacher-award_1048371/

O també l’article “Todos los niños tienen talento; solo hay que saber abrir la puerta para que lo saquen“. http://www.eldiario.es/norte/euskadi/talento-saber-abrir-puerta-saquen_0_449355473.html

També el podeu seguir a Twitter a: @cccesssarrr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *