Gent Corrent !!!!

Endevina qui sóc: Un vídeo sorprenent !!!!
2 / novembre / 2015
Que és vell en una escola del segle XXI?
6 / novembre / 2015

Avui us proposem una nova entrada que ens ha enviat la nostra col·laboradora  Judith i que es  tracta d’una entrevista en un article  article del Periódico, es diu “La pràctica et dóna confiança per gestionar les pors”.

És una entrevista a Guillem Mataró, entrenador de parkour, que ve del francès parcour, que significa recorregut. És un mètode natural desenvolupat per George Hébert, un oficial de la Marina Francesa abans de la primera Guerra Mundial, inspirat en la capacitat motriu dels indígenes africans, flexibles, àgils i resistents.

Consisteix en fer el que fàci falta per anar entre dos punts, saltar, còrrer, escalar,… i ho compara amb el control emocional i mental davant de qualsevol situació a la vida. Primer cal analitzar, calcular i preparar-se, quan s’està segur fer el salt. La pràctica dóna confiança i ajuda a superar els obstacles, tangibles i intangibles.

La entrevista ens ha agradat perquè pot servir per parlar amb els nostres infants que el fet de entrenar-se, de practicar amb el que estas fent ens dona molts més seguretat, reduïm els imprevistos i ens deixa temps per resoldre obstacles que no teníem pensats.

El que plantegem des del blocdepares és el fet que l’esforç lligat a la pràctica ens fa créixer com a persones !!!!

Si voleu llegir l’entrevista, ho podeu fer en el següent enllaç:

Gent Corrent: entrevista del Periòdico a Guillem Mataró.

També us proporcionem un vídeo del mateix Guillem !!!!

Gaudiu de l’entrevista !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *