Deixa’m expressar-me per a poder sentir

El gran poder del reforç positiu !
23 / octubre / 2015
Educar amb humor
30 / octubre / 2015

“No podem controlar les emocions o les situacions que experimenten [els nostres fills], però podem escollir com respondre a aquestes”. Amb aquesta cita de Gary Zukav comença el post de la Bea Ramos a l’Ara Criatures que ens ha enviat la nostra companya Marta i que ens ha agradat molt.

Deixa’m expressar-me per poder sentir

Cal que els pares sapiguem “llegir” aquelles emocions que afloren als nostres fills en forma de plor, silenci, o d’altres. A part de voler que no es passi el dia plorant o que no hi hagi manera de que ens digui una paraula quan li preguntem com es troba; és molt important que els ajudem a identificar que senten ells o elles en aquell moment. Però per que ells puguin identificar aquestes emocions, és important que les expressin. Ajudem-los a expressar-se i reconèixer les seves pròpies emocions.

Us animem a que llegiu aquest post i d’altres de la Bea Ramos com: “Ei, monitors i monitores, gràcies!” o “Per què riuen més els infants que els adults?” entre molts d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *