La felicitat ja és una assignatura

Xerrada de Carles Parellada a Berga sobre la Pedagogia Sistèmica
1 / octubre / 2015
El virus de la por
7 / octubre / 2015

A part de les matemàtiques, llengua, ciències, medi natural i social, plàstica, música,… algunes escoles britàniques imparteixen als seus alumnes classes per sentir-se bé, classes de felicitat, perquè no volen convertir-se en “fàbriques d’examinar”. Un exemple és la Wellington College fundada al 1859 i que s’ha convertit en un dels centres educatius més innovadors del Regne Unit. A partir dels 5 anys ja s’inicien les classes de felicitat durant una hora a la setmana. Pel seu director, això ha fet que millori el rendiment acadèmic dels seus alumnes. I és que un nen feliç apren molt més que un de deprimit i agobiat pels deures, exàmens i notes finals.

Si voleu saber-ne més, us animem que llegiu la següent notícia: La felicitat ja és una assignatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *