Xerrada de Carles Parellada a Berga sobre la Pedagogia Sistèmica

Deixar de cridar: un bona pràctica de Rachel Macy
25 / setembre / 2015
La felicitat ja és una assignatura
5 / octubre / 2015

El proper dimecres 7 d’octubre, no us podeu perdre la xerrada del Sr.Carles Parellada, mestre, pedagog i terapèuta sistèmic que porta per títol “Aprendre en un món d’incerteses: aportacions de la Pedagogia Sistèmica“, la qual tindrà lloc al Pavelló de Suècia  a les 9 del vespre.

Una iniciativa de totes les AMPA’s de les escoles i instituts de Berga (Escola Xarxa, Escola Santa Eulàlia, Escola Bressol Flor de Neu, SES Serra de Noet, Escola Vedruna, Escola Sant Joan, IES Guillem de Berguedà, La Salle i CEIP La Valldan) de la qual ens felicitem perquè unin esforços serem més grans

Per veure el cartell de la xerrada cliqueu a : XERRADA CARLES PARELLADA

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *