Frases prohibides

On anem?: Capitan Flint aterra a la fira de Santa Tecla de Berga !!!
18 / setembre / 2015
L’entorn educatiu, clau en l’aprenentatge .
23 / setembre / 2015

Des de la web www.gestionandohijos.com, ens presenten articles per reflexionar sobre dues frases que haurien d’estar prohibides per pares i mares, però que malauradament tots hem pronunciat alguna vegada: “Ets un desastre !!!” i “Deixa-ho que ja ho faré jo”.

Ets un desastre !!!! : Pronunciada normalment quan entren a l’habitació dels nostres fills o filles. En aquest cas l’article ens posa en la situació que uns pares demanen al seu fill Daniel que ordeni l’habitació. El Daniel no troba joguines o roba que acaba d’utilitzar el dia abans. Una situació que posa nerviosos als pares i que exploten dient: Ets un desastre !!! Vegem les possibles sortides per no dir aquesta frase.

http://www.gestionandohijos.com/frases-prohibidas-deja-que-ya-lo-hago-yo/

Deixa-ho que ja ho faré jo: En aquest cas, els pares tenen pressa per portar la seva filla Alba al col·legi i anar ràpid a l’escola. L’Alba porta estona intentant cordar-se la cremallera de la jaqueta i el pare que se li acaba la paciència diu la frase prohibida. Que ens semblaria que ens ho diguessin a nosaltres? No us perdeu l’article.

http://www.gestionandohijos.com/frases-prohibidas-eres-un-desastre/

 

Intentem a partir d’ara, eliminar aquestes frases del nostre vocabulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *