On anem?: Capitan Flint aterra a la fira de Santa Tecla de Berga !!!

Si no involucrem les famílies a l’escola només n’esperaran bones notes
16 / setembre / 2015
Frases prohibides
21 / setembre / 2015

Avui us proposem una doble entrada en una !!!! En una mateixa entrada us recomanem un lloc per visitar aquest cap de setmana i en concret una activitat que ens agrada molt ja que es tracta de l’estrena al Berguedà del que considerem un gran joc de taula i que triomfarà segur!!!

En primer lloc us recomanem que no us perdeu la Fira de Santa Tecla, una fira que fa molts anys que organitzen a Berga i on hi podeu trobar de tot com artesans, animals, parades, etc…

Si en voleu saber més podeu llegir la descripció de la Fira que hem trobat a la web de l’Ajuntament de Berga !

La fira ramadera i de productes del món rural per excel•lència de la ciutat de Berga, arriba a una nova edició amb l’objectiu de posar en valor el sector agrari, ramader i agroalimentari de la comarca del Berguedà, que representa el 8% del PIB comarcal i que és un aparador dels valor rurals i d’entorn natural del Berguedà.

Així, la Fira de Santa Tecla és una de les més antigues de la demarcació des de 1885, que aplega enguany un total de 76 expositors distribuïts en la Carpa del Món Rural, Productes de la Terra, Artesania, Mostra Ramadera i de Bestiar, Maquinària Agrícola i Ramadera, i/o el Mercat de Vehicles d’Ocasió.

La Fira de Santa Tecla comptarà amb activitats complementàries tant dissabte com diumenge. Pel que fa al dissabte, es mantindrà el mercat setmanal, que s’integrarà a la Fira, així com també hi haurà la XXV Trobada d’Acordions i diversos tallers per a nens i nenes. El diumenge, es podrà visitar el Mercat de vehicle d’ocasió; la XII Trobada de col•leccionistes de plaques de cava, la Trobada de puntaires, la exhibició de Ball country, i el primer concurs de Bellesa Canina de Berga, i es clouran els actes de la Fira de Santa Tecla amb el tast de vedella del Berguedà. Emmarcat dins els actes de la Fira de Santa Tecla, com és ja habitual es farà una jornada tècnica, “Present i futurs de la DUN i el cadastre en sòl rústic”, organitzada pel departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la Unió de Pagesos, que tindrà lloc el dijous 17 de setembre, al Pavelló de Suècia de Berga, a partir de les 10 del matí.

La Fira de Santa Tecla està organitzada per l’Ajuntament de Berga i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Hosteleria i Turisme del Berguedà, i Ramaders de Muntanya del Berguedà.

Per tant des del bloc us recomanem que visiteu la fira perquè sempre podeu trobar coses molt interessants !!!!

En segon lloc, el que segur que hi trobareu i que us recomanem de totes totes és visitar la parada de la botiga de joguines Dikokids que estaran a la fira i que us oferiran un taller de jocs de taula on podreu gaudir de jocs de taula que tenen alguna relació amb animals !!! Però sobretot no us podeu perdre l’arribada del joc del mes, del joc de la editorial VIRAVI anomenat CAPITAN FLINT i que de ben segur serà un èxit.

Seguidament us mostrem una resenya del joc que ens ofereixen els nostres amics de Consola y Tablero on expliquen perfectament el joc !!!!!

“Capitán Flint es un juego de cartas de 2 a 6 jugadores, para mayores de ocho años. Creado por Josep Mª Allué e ilustrado por Natàlia Romero, se pondrá a la venta la siguiente semana. Esto significa que será a partir del próximo 7 de septiembre cuando esta aventura se ponga en la venta.

En ella, los jugadores asumen el papel de piratas, con la misión se encontrar el tesoro del desaparecido Capitán Flint. Todos ellos cuentan con cuatro sacos, pensados para recoger distintos tipos de tesoros (anillos, diamantes, monedas y perlas). Definido como un juego “ágil, rápido y divertido” por parte de la misma editorial, no es fácil cumplir con el objetivo, dado que todos los jugadores tienen el mismo.

Es en los sacos donde los participantes deben guardar el máximo número de piezas de tesoro. Sin embargo, no todos los momentos son buenos para hacerlo. ¿Es conveniente esperar a que se acumule un mayor botín o mejor coger lo que haya por si acaso otro jugador decide llevárselo?

Las mismas cartas del juego son las que representan esos tesoros, pero también pueden contener iconos que lleven hasta nuevos lugares con más tesoros. Además, el loro Parche también puede hacer su aparición, informando a los piratas acerca de la localización de los tesoros extra. Sin embargo, no todas las cartas tienen símbolos con ventajas. Algunas cuentan con iconos que señalan la finalización del turno.

En el momento en que aparezca el fantasma del Capitán Flint, pensado para ahuyentar a los saqueadores, la partida finaliza. Este se encuentra escondido entre las últimas 25 cartas del juego, por lo que la duración varía de una partida a otra. A continuación, tiene lugar el recuento de puntos.

El jugador con el máximo botín se convertirá en el ganador de la partida. Capitán Flint cuenta, además, con una modalidad de juego avanzada en la que los piratas tendrán las cosas aún más difíciles. Con ella, se añade más emoción a las partidas, pero también un carácter “más party”.

Capitan Flint

Des del bloc de pares creiem que és una aposta segura per buscar diversió i jugar a casa amb nens i/o amics !!!

Esperem que gaudiu de la fira i del joc Capitan Flint que trobareu a la botiga Dikokids !!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *