Si no involucrem les famílies a l’escola només n’esperaran bones notes

10 frases de Sir Ken Robinson
14 / setembre / 2015
On anem?: Capitan Flint aterra a la fira de Santa Tecla de Berga !!!
18 / setembre / 2015

En aquest inici de curs, us proposem una entrevista molt interessant de El diari de l’educació (www.diarieducacio.cat) que van fer aquest estiu a l’educador italià Gino Ferri, mestre durant molts anys a les escoles de Reggio Emilia i ara formador de mestres a Catalunya. La relació infants, mestres i família ha de canviar. Per Gino Ferri, el sistema tradicional és massa rígid i s’han de buscar noves relacions entre família i escola. “Els nostres fills es passen dels 3 als 12 anys a l’escola. O sigui, els nens viuen nou anys dins de la mateixa escola! No és possible pensar que en nou anys els pares només veuen les mestres i prou”. Més que cooperació s’han de buscar sistemes de construcció social dels aprenentatges. En d’altres paraules, s’han de canviar els sistemes d’aprenentatge.

No us perdeu aquesta fantàstica entrevista que ens permetrà entendre millor els canvis educatius que necessitem per fer front al segle XXI.

Per llegir l’entrevista cliqueu a : http://diarieducacio.cat/escolaestiurosasensat/2015/07/03/gino-ferri-si-no-involucrem-les-families-en-lescola-nomes-nesperaran-bones-notes/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *