Perquè l'avorriment és bó pels nostres infants?

Tancat de vacances……. tornem al setembre !!!!!!
31 / juliol / 2015
Aquests desitjos són per tu !!!!!
4 / setembre / 2015

logoEstimats seguidors i seguidores de Blocdepares, JA TORNEM A SER-HI !!!

Tornem a iniciar el nou curs escolar i per tant hem tancat el periòde de vacances del bloc !!!! Blocdepares torna amb moltes ganes, amb molta energia, amb noves propostes i sobretot amb les mateixes ganes de compartir tots els recursos educatius o de altres matèries que vulgueu compartir amb nosaltres !!!!

Amb el mateix esperit de sempre, dels 4 anys i mig que portem caminant junts, us volem transmetre tot el que puguem sobre educació, valors, jocs, contes, pedagogia, recursos, etc…, sense cap més intenció de la sumar als nostres projectes d’escola, de famílies o d’espais on eduquem !!!!!

I en el nostre primer article d’aquesta temporada parlarem d’un tema que segurament ens preocupa a tots i totes: L’AVORRIMENT !!!!

Gràcies al nostre nou col·laborador Marc ( moltes gràcies Marc per compartir aquest article i benvingut) us proposem un article del bloc Crianza Natural, del qual de ben segur obtindrem recursos molt interessants, que ens proposa alguns motius pels quals una estona d’avorriment tampoc va malament pels nostres infants i que pot ser una teràpia contra la saturació de recursos i inputs dirigits que tenen els nens i nenes d’avui en dia.

Com a resum d’un article que us recomanem i que és molt curt, es planteja el següent:

  1. La majoria de nens i nenes si tenen temps d’avorriment o el que ells en diuen temps no estructurat, després d’alguna petita queixa, troben una aportunitat per buscar alguna cosa interessant per fer!!! Es tracta que ells es motivin alguna vegada per si sols !!
  2. Els nostres infants estan massa acostumats als entreteniments de pantalla, cosa que els pot portar a no buscar més enllà d’una pantalla que els diu que han de fer !!!
  3. El temps dels nostres infants està tant estructurat que no estan acostumats a buscar coses divertides en el seu “temps lliure”
  4. Els infants necessiten tot tipus d’experiències i també ens referim a experiències viscudes des de la primera persona amb la llibertat per crear, per ser feliç !!
  5. Que podem fer els pares i mares? Doncs dedicar el temps que tenim amb els nostres infants per estar amb ells a la vegada que els oferim petits espais de llibertat on siguin ells els que tinguin la iniciativa !!!

Si voleu llegir l’article sencer, us convidem que ho feu en el següent enllaç a través del bloc de Crianza Natural:

Perquè l’avorriment és bó per al teu fill/a?

Esperem que gaudiu de la primera lectura de la temporada !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *