Tancat de vacances……. tornem al setembre !!!!!!

Jocs per jugar a la platja… o allà on vulgueu (PART II)
29 / juliol / 2015
Perquè l'avorriment és bó pels nostres infants?
2 / setembre / 2015

20150730_101506Un curs més, un any més, arribem a port!. Ha estat una travessia llarga i plena d’emocions, hem viscut moments màgics, hem compartit interessos, articles, vídeos, opinions i un munt d’informacions adreçades a poder millorar com a pares, com mestres, com educadors, com a persones,…

Hem fet i estem fent molt de camí, “BLOC DE PARES” creix i creix i cada vegada són més les persones que s’hi adrecen a la recerca d’informació o simplement buscant un recurs, una opinió un enllaç, una suggerència. Ens hem sentit i ens sentim molt ben acompanyats. Sabem del vostre suport i això ens dóna ales per fer front a nous reptes.

Acabem el curs i baixem la persiana de la nostra paradeta. Ens prenem un mes de vacances que ens servirà per renovar i recuperar forces. És hora d’estar per la família i fer totes aquelles coses que sempre deixes pendent per quan arriba el període estiuenc.

“BLOC DE PARES” s’acomiada de tots els seus seguidors/es i us desitja que passeu el millor estiu possible. Sigueu feliços allà on estigueu i no deixeu mai de gaudir d’aquest do que és la vida.

Com a mostra del que sentim fent el blocdepares us proposem el següent vídeo de Txarango!

Ens veiem ben aviat, però ara toca posa el cartell de…

 tancat per vacances mafalda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *