Jocs per jugar a la platja… o en qualsevol altre lloc !!! (PART I)

On anem? Platges refrescants de Catalunya per anar-hi en família !!!!
24 / juliol / 2015
Jocs per jugar a la platja… o allà on vulgueu (PART II)
29 / juliol / 2015

Tal i com us vàrem comentar en l’entrada de la setmana passada sobre platges on anar amb família, avui us proposem algunes webs o algun joc que va molt lligat a la platja però sobretot són jocs que van lligats amb altres aspectes molt més determinants:

1. Són jocs divertits

2. Són jocs molt senzills

3. No requereixen cap màster !!!!

4.Només requereixen persones que tinguin ganes de jugar !!! la família o  els us esperen !!!!

5.Ajuden a la socialització dels membres de la família i/o els amics !!!

A. OGOSPORT DISK

En primer lloc us volem parlar d’un joc que em descobert fa molt poc i que si ho pensem bé no és nou però que dona molt de joc i que us proporcionarà llargues estones de diversió !!! El seu nom és Ogosport Disk i és un disc tipus Freesbe amb una tela dins que serveix per jugar com les pales, però amb molt més de joc ja que jugues amb una “pilota” molt especial i també hi pots jugar amb globus d’aigua ( ara que fa tanta calor).  Al principi us hem mostrat un vídeo del joc.

El seu preu pot oscilar entre 15 i 20 euros depenent del lloc, però us assegurem que la relació divertiment-preu és molt assequible i equilibrada.

A Berga ho podreu trobar a la botiga de la Olga, Dikokids !!!!!!

 

 B. JOCS DE PLATJA DE PERE TARRÉS

En segon lloc us facilitem una sèrie de jocs especials per jugar a la platja i que hem trobat de la web de la Fundació Pere Tarrés, especialistes en jocs, lleure i molts altres aspectes educatius !!!!! Us recomanem que feu una visita a la seva web i de ben segur que hi trobareu molts recursos útils per fer a casa !!!

Nosaltres en aquest article hi hem trobat jocs tant divertits com la cursa de gripaus, Wali Wali, els ponts o portar el cantir !!!!!

Si voleu descarregar els jocs, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç en format pdf:

JOCS DE PLATJA PERE TARRES

C. JOCS A LA PLATJA O A LA PISCINA DE JOCS.ORG

Buscant per la xarxa hem trobat un potcast molt interessant de l’any 2010 que podeu escoltar en la secció de jocs que el bon amic Oriol Ripoll ( fundador de Jocs al Segon) ens mostra al programa Via Lliure de RAC 1. Encara avui en dia podeu buscar la secció de jocs d’aquest programa i us donarà moltes idees, però nosaltres hem cregut molt interessant aquesta concretament! !!!

En aquest audio hi trobareu jocs com la cursa de bastons, el tir al flotador, el duel amb el flotador, tomba el pal o el pal amagat. Us prometem diversió assegurada !!!!

Si voleu accedir a les explicacions del joc a la web jocs.org i escoltar l’audio, ho podeu clicant el següent enllaç:

jocs d’estiu a jocs.org

D.JOCS A LA PLATJA PELS MÉS MENUTS

Finalment us proporcionem una sèries de jocs o activitats lúdiques pels més petitons de la casa !!!!

El portal Faros, del qual ja us en hem parlat diverses vegades, ha fet un article explicant jocs que podem fer a la platja amb els més menuts !!! En aquest article hi trobareu jocs com fer castells, cobrir-se de sorra, flota flota o creuar el pont !!!

Si voleu llegir aquest article de Faros, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

Jocs a la platja pels més menuts!

Com podeu veure us hem proporcionat un gran recull de jocs ideals per jugar a la platja o a la piscina o allà on vulgueu !!!

El més important és que aprofiteu el temps de lleure per jugar amb els i les vostres !!!!

És molt saludable i us ajudarà a ser feliços!!!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *