On anem? Platges refrescants de Catalunya per anar-hi en família !!!!

Avui parlem de … : 120 àpats diaris al Bages per a infants de famílies sense recursos
22 / juliol / 2015
Jocs per jugar a la platja… o en qualsevol altre lloc !!! (PART I)
27 / juliol / 2015

Avui us proposem una nova entrada dedicada a les millors platges per anar-hi amb infants tal i com ja varem fer l’any passat !!! Amb aquestes altes temperatures i amb tot l’Agost per endavant hem cregut molt adient aquesta triple recomanació que ens han fet els amics de descobrir Catalunya dels quals ja us hem proposat alguna entrada més i que esperem que us ajudi a gaudir de l’estiu !!!

En  aquest article, incloent les tres parts en que Descobrir Catalunya ha separat les recomanacions de les platges podeu trobar la descripció de cada platja i també un enllaç directe cada platja que us donarà informació actualitzada de les característiques de cada platja !!!!

En un primer bloc de recomanació podeu trobar platges com Sant Salvador (Vendrell), ribes Roges ( Vilanova i la Geltrú), platja de les Dunes (Santa Susana), platja gran de l’Estartit (Torroella de Montgrí), platja del Moll Grec (l’Escala) o platja de Roses ( Roses).

Si voleu veure aquesta primera recomanació ho podeu fer clicant el següent enllaç:

1a recomanació de platges de Descobrir Catalunya

En un segon bloc de recomanacions podeu trobar platges com Santa Cristina ( Lloret de Mar), platja de la Murtra (Viladecans), platja del Garraf ( Sitges), platja Llarga (Tarragona) i platja de l’Ardiaca (Cambrils).

Si voleu veure aquesta segona recomanació ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Segona recomanació de platges de Descobrir Catalunya

En un tercer bloc de recomanacions de platges podeu trobar platges com platja de Sant Pol ( Sant Feliu de Guíxols), Cala Canyelles ( Lloret de Mar), platja de Montgat, platja de Calafell, platja de Tamarit (Tarragona) i platja Llarga de Salou.

Si voleu veure aquesta tercera recomanació ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Tercera recomanació de platges de Descobrir Catalunya

Esperem que amb aquestes súpers recomanacions tingueu molts llocs per anar aquest estiu i gaudir del temps lliure i el temps de joc amb la vostra família i/o amics.

La setmana vinent us proposarem un parell d’entrades amb jocs per jugar a la platja !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *