Avui parlem de … : 120 àpats diaris al Bages per a infants de famílies sense recursos

Els 3 principals valors que hem d'ensenyar als nostres infants !!!!
18 / juliol / 2015
On anem? Platges refrescants de Catalunya per anar-hi en família !!!!
24 / juliol / 2015

parlemAvui iniciem una prova pilot que voldríem aplicar de cara la nova temporada del Blocdepares que iniciarem al setembre. Es tracta d’una nova secció de notícies d’actualitat que ens poden servir per donar tema de conversa i reflexionar amb els nostres fills i filles titulada: Avui parlem de… Perquè és important, que des de les famílies es comentin els temes d’actualitat.

Per ser el primer dia, comencem amb una notícia apareguda aquest dimecres dia 22 titulada “120 àpats diaris al Bages per a infants de famílies sense recursos”. I és que malauradament són els infants els que pateixen més la crisi. Aquest és un bon tema que ens pot donar peu a parlar sobre la importància del menjar, de no malgastar els aliments, de saber que pensen sobre que hi nens o nenes com ells que no tene recursos per menjar, de les desigualtats socials o fins hi tot de la pobres entre molts d’altres.

Estem convençuts que us sorprendreu de les aportacions i reflexions que faran vostres fills i filles. Proveu-ho i ja ens direu com us ha anat.

Vosaltres també podeu dir-hi la vostra, fent comentaris al Blocdepares.

Per llegir la notícia, cliqueu a : 120 àpats diaris al Bages per a infants de famílies sense recursos.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *