50 llocs per portar els nens a Barcelona

10 pel·lícules sobre inteligència emocional per la sessió de cine a la fresca !!!
13 / juliol / 2015
Els 3 principals valors que hem d'ensenyar als nostres infants !!!!
18 / juliol / 2015

barcelona ciutatA l’estiu és quan més activitats podem fer amb els nostres fills i filles. Temps per viure en família i realitzar activitats tots junts. És per aquest motiu que la revista Time Out Barcelona ens dóna un ventall de possibilitats perquè no ens quedi temps per avorrir-nos. 50 llocs perquè hi porteu els nens a veure teatre, a llegir, a concerts, a veure una pel·lícula, o a fer tallers, a la ciutat de Barcelona.

http://www.timeout.cat/barcelona/ca/amb-nens/50-llocs-per-portar-els-nens-a-barcelona

Parcs, restaurants, museus, llocs per berenar, botigues, sales de teatre, llibreries i molts més llocs perquè us hi pugueu endur els menuts de la casa i passar-vos-ho genial en família i no anem als típics llocs turístics de la capital catalana!!!

De tots ells us n’hem triat una mostra que us pot interessar. Però sobretot fèu un repàs als 50 llocs de la llista, perquè n’hi ha molts que us sorprendan.

pastisseriaZuckerhaus. En aquesta petit i bufona pastisseria, que sembla treta d’una rondalla, hi trobareu els pastissos que forneja la Manuela Carusso. Amb receptes d’alemanya i itàlia, hi trobareu un món de sabors deliciosos.

espai PuddingSembla que surti de la imaginació de Lewis Carrol, però es ben real. El Pudding és un espai pensat per passar-hi la tarda amb criatures. Els pares poden pendre un caputxino  mentre els nens es distreuen amb llibres i jocs.

llibreria luz de lulaLuz de Lula. Aquesta llibreria infantil de Gràcia ofereix molt més del que sembla a primer cop d’ull. Entre llibres i prestatges s’hi organitzen tallers de treballa manuals per a nens i moltes activitats.

bosc urbaEl bosc urbà. Situat al parc del Fòrum, us podreu llançar amb tirolina, caminar per troncs elevats a 9 metres d’altura, anar d’un cantó a un altre amb lianes com el Tarzan i moltes emocions més.

 

la puntualLa Puntual. En aquest espai escènic del Born, us endisareu en el  món dels putxinel·lis, els titelles i les ombres xineses. Un gran espectacle de vetes-i-fils al barri de la Ribera.

 

tibidaboEl Parc d’Atraccions del Tibidabo on gaudireu d’unes vistes espectaculars de la ciutat de Barcelona i de les atraccions clàssiques per gaudir amb els més petits de la família.

 

zooEl Zoo és un d’aquells llocs que sempre fascinen als petits i els no tan petits. Situat al parc de la Ciutadella podreu veure lleons, primats, dofins i moltes altres espècies animals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *