Josep Guardiola: el lideratge és que t’estimin

Storytelling ! Un joc de Viravi i un regal pels nostres seguidors!!!
29 / juny / 2015
100 idees per fer durant les vacances amb nens
6 / juliol / 2015

Dins les celebracions del 50é aniversari d’AMPANS “50 anys canviant el món i la vida de les persones” els responsables d’aquesta fundació que treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Bages, creant i gestionant centres, serveis i suports amb criteris d’eficiència i eficàcia (www.ampans .cat), van convidar a Josep Guardiola a fer una xerrada sobre lideratge.

I l’ex-entrenador del Barça i actualment del Bayern de Munich va explicar durant quinze minuts el que ell entén per lideratge amb frases com:

  • El que vull a la meva vida i a la meva feina és que m’estimin
  • Els nens només aprenen d’aquells mestres que els agraden o dit amb altres paraules, els nens no poden aprendren sino els agraden els seus professors.
  • Per ser un bon líder, s’ha de saber que li agrada a cada persona per trobar el què de la qüestió.
  • És important la individualització. Tothom és especial i tothom és diferent. El líder és aquell que sap trobar de cada persona el que necessita per treuen el màxim de profit.

En definitiva, el secret és estimar. Realment no us perdeu aquesta reflexió de 15 minuts sobre el lideratge com tampoc la feina feta per Ampans durant aquests 50 anys que podeu veure en el següent vídeo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *