Storytelling ! Un joc de Viravi i un regal pels nostres seguidors!!!

On anem? LUDIVERS, un festival de jocs a Girona !
24 / juny / 2015
Josep Guardiola: el lideratge és que t’estimin
1 / juliol / 2015
Storytelling

Storytelling

Benvolguts amics i amigues del blocdepares !!!!!

Normalment ja sabeu que quan des del bloc us fem una recomanació de joc, habitualment és un joc que hi hem jugat i que ens ha agradat i el trobem molt interessant per jugar en família i/o amics, però en aquest cas ens arriscarem una miqueta i us recomanarem un joc que encara no ha estat publicat i que des del passat dilluns (22 de juny)  podeu aconseguir a través de la plataforma de crowfunding Verkami. A partir del dilluns 22 i fins d’aquí a 32 dies podeu fer la vostra aportació per aconseguir un exemplar del joc STORYTELLING !!!!

A Blocdepares estem tant  segurs de l’èxit del joc que us proposa un regal !!

Entre totes les persones que feu un comentari de l’entrada de Storytelling entrareu en el sorteig d’un exemplar de Storytelling que ja hem encomanat via aportació a Verkami. El sorteig es farà el dia posterior a la finalització de la campanya Verkami del joc ( aproximadament 30 dies). És la primera vegada que des de blocdepares us oferim la oportunitat de obtenir un regal ! No us ho podeu perdre, simplement fent un comentari  !!

QUE ÉS STORYTELLING?

Storytelling és el primer joc publicat d’una editorial de jocs de recent creació com és VIRAVI edicions, una editorial que ha sortit amb molta força i disposada a proposar jocs per a tots els públics, des de jocs més familiars com el mateix Storytelling,  la nova edició de Cargolino Valentino o Capitan Flint fins jocs molt més complexes com “Una nit, l’home llop”

Creiem que dins el món del joc és molt important que editorials com Viravi aportin el seu granet de sorra per fer créixer la passió del joc de taula, que tot i el seu creixement espectacular els darrers anys encara té molt recorregut al nostre país.

Viravi a més a més té un fort lligam amb la Fira del Joc de Berga, ja que en Rafa ( de la botiga Homoludicus de Granollers) és un dels socis de Viravi i sempre ha cregut en la Fira de Berga com un element important del joc al Berguedà. Si tot va bé, aquest any convidarem a Viravi perquè ens porti els seus jocs a Berga.

Tornant però al joc Storytelling, us en fem cinc cèntims i us proposem aquesta petita resenya que han fet els amics de Consola y Tablero  (grans ressenyadors de jocs) combinat amb la nota de premsa de Viravi  perquè pogueu valorar la vostra aporació a Verkami

RESSENYA STORYTELLING

Storytelling és un joc de cartes de 2 a 4 jugadors, per a majors de cinc anys i amb partides de 10 a 15 minuts de durada. Creat per Toni Serradesanferm, autor de jocs com 4 Monos o Victus i il•lustrat per Evel Yanait (Guerra de Mites o Wake Up Cthulhu), començarà la seva campanya de recerca de finançament a Verkami el proper 22 de juny.

Serà a partir d’aquest dia quan pugui adquirir-se a través de diferents recompenses i preus especials. Seguidament us avancem en què consisteix aquesta aposta. Es tracta d’un joc narratiu, compost per fitxes d’il•lustracions, de llebre i de tortuga i per cartes de conte. Aquestes fitxes fan al•lusió a tres contes: Els Tres Porquets, La Llebre i la Tortuga i La Llegenda de Sant Jordi.

Storytelling compta amb diverses modalitats de joc, en funció de la seva dificultat, que incorporen, a més, una manera cooperativa. En la seva modalitat bàsica i després triar quin conte es vol jugar, es designarà un narrador d’entre els jugadors. Aquest s’encarregarà de narrar el conte, mentre que la resta de jugadors tracten de buscar les cartes que fan al•lusió a les escenes narrades.

Cada vegada que algú, durant el seu torn, trobi una seqüència correcta, es portarà la carta del narrador i, amb ella, els seus preuats punts de victòria. Quan s’hagi aconseguit la desena carta, la partida finalitzarà i aquell amb major nombre de punts de victòria d’convertirà en el guanyador.

Aquest joc serà editat en castellà, català, anglès i alemany . Des Viravi el defineixen com un joc ideal per gaudir en família o amb amics per la seva atractiva mecànica de joc. No és per menys. Mentre que el contacontes ha de filar diferents històries i donar-los forma, els jugadors recorreran a la seva percepció visual per localitzar les imatges que millor encaixin amb allò que estigui explicant el narrador.

Finalment també us facilitem un vídeo espectacular dels nostres amics 5MP ( Cinco minutos por juego) on Víctor ( soci de Viravi) ens  explica  perfectamenr que és STORYTELLING i com es juga!

 

 VÍDEO STORYTELLING DE 5 MINUTOS POR JUEGO

 

Si voleu fer la vostra aportació per aconseguir el joc, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç:

Storytelling a Verkami

Des del blocdepares us recomanem amb passió que feu la vostra aportació al projecte i que seguiu molt d’aprop tot el que publiqui aquesta editorial !!!!

I sobretot us convidem a que participeu en el primer sorteig que Blocdepares realitza i que té com a premi un joc de Storytelling !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *