On anem? LUDIVERS, un festival de jocs a Girona !

10 documentals per reflexionar sobre l’educació.
22 / juny / 2015
Storytelling ! Un joc de Viravi i un regal pels nostres seguidors!!!
29 / juny / 2015

LUDIVERSAvui des del blocdepares us proposem una activitat i un espai de joc per visitar que tindrà lloc entre demà i diumenge 28 de juny i que s’anomena LUDIVERS !!!

Ludivers és un festival de jocs creat per en Ludus Mundi i Centre Cívic del Barri Vell Mercadal.  És un festival de recent creació que compta amb 2 edicions i s’ha convertit en un referent dels festivals del joc a Girona i que estem segurs que amb el temps també ho serà a nivell de país. Ludivers, està agermanat amb Jugues o et Plantes, la fira del joc a Berga, juntament amb altres poblacions de l’eix franco-català.

Ludus Mundi és una entitat liderada per Claudi Yoldi i seguidament us proposem que feu una ullada a la seva web perquè veieu totes les activitats que fan i que us poden interessar molt ! Des de blocdepares creiem molt en la tasca que Ludus Mundi realitza a tot el territori a través del joc i sobretot del joc de taula!!!

LUDUSMUNDI

Centrem-nos però en LUDIVERS, el festival de jocs que tindrà lloc entre els propers dies del 25 al 28 de juny i on podreu trobar de tot relacionats amb el món del joc i la joguina !

Ludivers es composa de diferents espais anomenats planetes i que es desenvolupen dins el casc antic de Girona, cosa que li dona una bellesa especial.

Els espais o planetes que podeu trobar a Ludivers són:

1.Gastrolúdic: Un planeta jove, desenfadat, golafre i amb molta energia lúdica. I amb aquest neix una comunitat de xefs independents que volen portar el menjar de carrer al festival de plats originals, clàssics i alternatius. Un conjunt de parades gastronòmiques per a tots els participants ludiversals.

2.Juganer : Espai de jocs de taula moderns, clàssics i tradicionals. Jocs gegants, de manipulació i d’enginy. Jocs d’estratègia i simulació, jocs cooperatius i sensibles. Mostra de prototipus i autors, editorials, ambaixades lúdiques.

3. Econstruïm: Espai de joc i joguines de cartró i fusta. Espai de joc lliure ( especial d’1 a 5 anys ). Tallers de manipulació i construcció amb materials diversos.

4. Imaginari: Espai de joc narratiu dedicat a contes, textos i literatura. Jocs de rol, temàtics i narratius. Un planeta de fantasia.

5. Click and Dit: Espai dedicat a la innovació i la tecnologia. Trobaràs l’espai creatiu de robòtica, la nova zona de videojocs “retro”, els sorrals digitals, programació de videojocs amb scratch, jocs de realitat augmentada, una cambra fosca i un innovador espai de lightpainting.

6.Articiència: Espai lúdic d’experimentació artística i divulgació científica.

Dins de cada espai hi podreu trobar moltes activitats relacionades amb el joc i que seguidament us proporcionem el programa d’activitats en format pdf perquè pugueu decidir quin és el vostre espai preferit

PROGRAMACIÓ LUDIVERS

Com habitualment fem a blocdepares us proporcionem un vídeo explicatiu del festival que de ben segur us donarà una idea exacta del que us proposem i us recomanem molt !!!!!

 

Esperem que gaudiu d’aquesta súper activitat que estem segurs que serà un èxit i amb la Cia de Jocs l’Anònima de la qual sabeu que un dels nostres membres és soci, us esperem a la plaça Vicenç Vives (darrera jutjats) per jugar a jocs tradicionals recuperats del 1714 !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *