Recomanacions de lectura d’estiu per a nens i nenes.

Una persona és una persona a través dels altres!!
15 / juny / 2015
15 deures molt especials del professor més "enrotllat" del món
19 / juny / 2015

bibliotecacastelldefelsS’apropen les vacances i les reunions de final de curs on els/les mestres tornaran a repetir-nos que és important que el nostre fill llegeixi durant les vacances d’estiu. És per aquest motiu i perquè llegir sota l’ombra d’un arbre a la muntanya o d’un para-sol a la platja és una autèntic plaer; que des de la Biblioteca Central de Castelldefels ens suggereixen un munt de títols literaris per llegir aquest estiu classificats per edats. Lectures per infants fins a 6 anys, de 7 a 10 i per més d’11 anys. Unes recomanacions molt interessants que ens poden ajudar a l’hora de triar un llibre per aquest estiu. Desitgem que us siguin d’utilitat i bona lectura a tothom.

A continuació us deixem el link de la biblioteca amb totes les seves recomanacions:

http://www.bibliotecacentral.org/recomanacions-destiu-per-a-nois-i-noies/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *