L'estudiant del segle XXI segons Javier Touron

La creativitat s’aprèn.
19 / maig / 2015
Les intel·ligències múltiples de Howard Gardner
26 / maig / 2015

javier touronLa nostra companya Marta ens ha fet arribar una web molt interessant de Javier Tourón (http://www.javiertouron.es/). Aquest Catedràtic de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació, és profesor del Departament de Teoria i Mètodes d’Investigació Educativa i Psicològica a la Universitat de Navarra, publica en el seu bloc, una entrada molt interessant sobre com és l’estudiant tradicional i com serà l’estudiant del segle XXI. En paraules de Herbert Gerjouy: “Els analfabets del segle XXI no seran aquells que no sàpiguen llegir i escriure, sinó aquells que no sàpiguen aprendre, desaprendre i reaprendre.”

Us deixem amb les 15 diferències entre un estudiant del passat i un estudiant del segle XXI.

http://www.javiertouron.es/2015/03/como-es-el-estudiante-del-siglo-xxi.html?m=1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *