La creativitat s’aprèn.

Xerrada sobre " Educar en el tresor de les emocions"
15 / maig / 2015
L'estudiant del segle XXI segons Javier Touron
21 / maig / 2015

Avui us proposem la lectura d’una “Contra” de La Vanguardia que ens ha fet arribar la nostra companya Marta, sobre el sistema educatiu i la creativitat. S’entrevista a Ken Robinson, del qual ja n’hem parlat d’altres vegades al bloc de pares. Per aquest expert, la creativitat s’aprèn de la mateixa manera que s’aprèn a llegir. No us perdeu l’anècdota dels Beatles i el seu professor de música de Liverpool, o de la nena que no parava quieta i la van deixar sola escoltant la ràdio. Són només 5 minuts de lectura que ens permetran reflexionar sobre com podem ajudar a educar millor els nostres fills i filles.

Per llegir “La Contra” cliqueu a: http://www.lavanguardia.com/lacontra/20101103/54063818455/la-creatividad-se-aprende-igual-que-se-aprende-a-leer.html#ixzz3YNwOTszk

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *