T'atreveixes a somiar?

La princesa antisexista
7 / maig / 2015
19 Manaments de la filosofia Montessori !
13 / maig / 2015
T'atreveixes a Somiar?

T’atreveixes a Somiar?

Avui us volem proposar un vídeo molt curtet de no més de 7 minuts que ens ha facilitat l’Anabel a través del Facebook i que ens ha semblat molt interessant de compartir amb tots vosaltres !!!

El vídeo en qüestió està produït per Inknowation, grup assessor de grans empreses en matèria de lideratge, i del qual nosaltres hem agafat alguns missatges que ens han agradat.

El vídeo es centra sobre el desenvolupament de la teoria de la Zona de confort, es a dir , aquell espai o activitats on ens trobem còmodes perquè ja coneixem i perquè tenim superat sense haver de fer gaire esforç.

Normalment les persones som reticents a sortir de la nostra zona de confort i passar a la zona d’aprenentatge ( zona fora de la de confort on ens enriquim) i la zona de pànic, aquella que ens provoca molta por degut a que es tracta d’una zona molt desconeguda i que la gent pinta com plena de perills i de la qual ja no tornarem !!!!

Ens agrada molt el missatge del vídeo on ens convida a superar les pors que tenim davant els perills del desconegut i ens demana que superem la por a fallar, a la vergonya per passar a la motivació de descobrir aprenentatges, situacions que ens fan més persona i que al final ajuden a fer més gran la zona de confort !!!!

Al final, parlem de buscar la superació dels obstacles per creure en nosaltres mateixos i millorar la nostra autoestima!!!

Així doncs us convidem a mirar el vídeo amb la vostra gent i/o a l’escola!!!

Gaudiu del vostre viatge fora de la zona de confort!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *