Sant Jordi: Llibres i roses

Sense paraules !!
22 / abril / 2015
6 consells útils per educar en la responsabilitat !!!!
27 / abril / 2015

sant jordiArriba Sant Jordi i és moment de llibres i roses. Per aquells i aquelles que encara no sabeu quin llibre regalareu als vostres fills i filles, us adjuntem algunes recomanacions que us poden ajudar a la tria. Però sobretot, el més important és que els nens i nenes s’engresquin a llegir. Us adjuntem un petit vídeo/reportatge sobre els llibres infantils d’aquest Sant Jordi, i també les recomanacions del programa LECXIT : Lectura per a l’Èxit educatiu és un programa promogut per la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Jaume Bofill i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

http://play.barcelonatvnoticies.webtv.flumotion.com/play/player?playerId=7&podId=70548

Us adjuntem alguns links, on trobareu recomanacions molt interessants:

http://www.lectura.cat/recomanacions-de-lectura

ELS LLIBRES PER REGALAR AQUEST SANT JORDI 2015

Una llista de llibres infantils i juvenils perquè les cues de Sant Jordi no t’agafin desprevingut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *