Nou portal educatiu: The Capsuled !!!!!

Anuncis amb missatge !!!!
15 / abril / 2015
Transtorn per dèficit de naturalesa
20 / abril / 2015
Show all

Portal The Capsuled

Portal The Capsuled

Portal The Capsuled

Avui us volem proposar que entreu en un nou portal especialitzat en matèria educativa i que focalitza el tema EDUCACIÓ  des de tots els punts de vista i classificat per edat, temes, segments educatius, etc… !!!! Aquest nou portal obert des del febrer passat l’hem descobert a través dels amics de Educacion 3.0, dels quals ja us hem facilitat alguna referència !!!

En definitiva, des de blocdepares creiem que el portal www.thecapsuled.com és un portal que requereix que ens el mirem molt sovint on podrem trobar recursos molt interessants en forma de vídeos, píndoles, articles, etc…

Seguidament us proposem que llegiu l’explicació del portal Educacion 3.0 que explica molt breument el nou portal:

the Capsuled: Su lanzamiento se produjo el pasado mes de febrero (de la mano de tekman Books) y su objetivo es posicionarse como punto de encuentro de docentes, escuelas, familias y todas aquellas personas interesadas en el mundo de la educación. Sus usuarios pueden interactuar, generar y compartir contenidos y propuestas educativas de forma abierta y fácil. Y es que la interacción es un componente muy importante de esta propuesta, así como los elementos visuales de que dispone: su interfaz, por ejemplo, está organizada como timeline y permite ver varios contenidos a la vez y publicar post, comentarlos o seguir a otros usuarios. Cada publicación se etiqueta con un color distinto, según si va dirigido a escuelas, familias o a todos los públicos.”

Com a prova de la nostra recomanació us fem arribar dos recursos que hem trobat a The Capsuled.

En primer lloc us proposem un vídeo de la més que reconeguda joguinòloga Imma Marin on ens explica la importància de jugar en tan sols 3 minuts !!!!

IMPORTÀNCIA DEL JOC EN L’INFANT

En segon lloc us facilitem un resum de la filosofia Tonucci de 20 punts resumits sobre la importància del joc infantil i que a través de The Capsuled hem trobat al bloc Rejuega!. En aquest breu article resumit en 20 punts hi podeu trobar un dels corrents educatius que més s’està imposant en l’educació i en el futur dels nostres infants!!

20 FRASES SOBRE EL JOC INFANTIL

Esperem que gaudiu d’aquest nou portal, del qual esperem fer-ne arribar molts recursos i que us facilitarem en noves entrades de Blocdepares !!!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *