Anuncis amb missatge !!!!

Deu consells per als pares sobre els grups de WhatsApp de l'escola!!!
13 / abril / 2015
Nou portal educatiu: The Capsuled !!!!!
17 / abril / 2015
La família !

La família !

Benvolguts amics i amigues de Blocdepares !!!!

Ja sabeu que normalment no proposem entrades de marques publicitàries, però en aquest cas hem cregut molt interessant un parell de vídeos d’una marca molt coneguda i que ja veureu en els anuncis ! Tots dos ens aporten dos missatges claus sobre l’entorn familiar que volem compartir amb vosaltres!!!

El primer anunci ens planteja un debat sobre el model actual de les famílies !!!! Qui no ha arribat a casa i sentit aquella frase tan típica com : a l’escola m’han dit perquè el meu pare fa de mare i la meva mare de pare?

Doncs aquest anunci ens planteja  i recorda que la felicitat té moltes formes diferents d’organitzar-se i que els nostres infants haurien de viure els diferents models familiars amb naturalitat i que també és tasca nostra ensenyar-los que avui en dia hi ha moltes unitats familiars diferents i que cap és pitjor que d’altres !!!

 

D’altra banda, el segon anunci de la mateixa marca ens planteja aquell moment tan temut per pares i mares i que es produeix quan els nostres infants s’han fet grans i es plantegen desvincular-se una miqueta més de nosaltres per emprendre el seu propi camí !!!!

Quin no s’ha posat tens quan un fill  o filla ens diu : mare/pare podem tenir una xerrada de fill a pare?

Us podeu imaginar el vostre paper en aquest anunci quan arribi el moment o la vostra reacció si ja ha arribat??

 

Esperem que gaudiu de les reflexions a que ens condueixen els dos anuncis i que creiem des del blocdepares que val la pena dedicar els 2 minuts de cada anunci i la següent reflexió sobre dos temes que estan en el nostre dia a dia!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *