30 fotografies màgiques de nens jugant a diferents països del món

Dibuixar amb baldufes: arcs, cercles, espirals i tirabuixons
3 / abril / 2015
TDAH: Realitat o ficció
8 / abril / 2015

camara fotosDiuen que una imatge val més que mil paraules. I aquestes 33 fotografies corroboren aquesta frase i ens demostren que la infància és meravellosa, sense importar el seu origen cultural, la situació econòmica, política,… a cada país els infants sempre trobaran la manera imaginativa per divertir-se. I aquesta imaginació salvatge i moments màgics, va ser capturada per la màquina fotogràfica. En un moment on la tecnologia pot fer que els nens i nenes perdin el contacte amb la naturalesa i la seva pròpia creativitat (malgrat tots els avantatges de la tecnologia), també cal reivindicar jugar amb un pal al mig del fang, o córrer darrera un neumàtic buit de cotxe o banyar-se a la riera.

Us deixem gaudin d’aquestes 33 imatges espectaculars en el següent link, i us n’adjuntem algunes.

http://www.boredpanda.com/happy-children-playing/

children-around-the-world-70

children-around-the-world-65

children-around-the-world-8children-around-the-world-18children-around-the-world-50

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *